RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Слава проти стабільності і багатство проти безпеки: найбільш небезпечні поєднання знаків Зодіака

Астрологи назвали найнебезпечніші комбінації Зодіаку, які явно не обіцяють легкого і безхмарного майбутнього.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Овен та Рак

Народжені під знаком Овна непостійні та енергійні, тому Овен погано поєднується з консервативними та чутливими знаками, такими як Рак. Хоча кажуть, що протилежності притягуються, зв'язок Рак-Овен буде дуже розчаровуючим, оскільки знаки мають різні пріоритети. Покірна особистість Рака зустрінеться із агресивним ставленням Овна.

Рак та Водолій

У той час як захоплююче, активне життя Водолія може спочатку подобатися Раку, інтерес не зможе тривати надто довго. Рак просто втомиться. Водолію ж швидко стане нудно, що призведе до сварок і навіть невірності.

Лев та Телець

Ці два знаки Зодіаку дуже вперті й у кожного їх пріоритети. Леви хочуть слави та багатства, Телець – стабільності та безпеки. Жодна зі сторін не братиме участі в дебатах, і найкраще, на що можуть сподіватися ці люди, — це взаємна повага чи дружба.

Скорпіон та Овен

Скорпіон та Овен постійно конфліктуватимуть через свій незалежний характер. У ліжку між ними можуть бути іскри, але вони теж дуже швидко згаснуть. Овен кокетливий за своєю природою, у той час як Скорпіон схильний до ревнощів, що призведе до недовіри та можливого розлучення.

Близнюки та Рак

Ті, хто народився під знаком Рака, чутливі та емоційні, у той час як Близнюкам бракує чутливості, і вони можуть бути майже жорстокими у розмові. Раки дійсно дуже тендітні, щоб протистояти цьому, і приймуть все близько до серця.

Діва та Лев

Лев любить жбурлятися грошима, а Діви - економлять. Багато відносин закінчуються через фінансові питання. Екстравагантна натура Лева безперечно конфліктуватиме з консервативною і тихою стороною Діви.

Терези та Козеріг

Владна натура Козерога виграє від щедрості Терезів. Хоча така пара протилежна, може бути другий шанс, якщо обом сторонам справді сподобаються ці стосунки.

Телець та Водолій

Краще не починати. Ці знаки настільки сконцентровані на своєму шляху, що одному буде важко залучитися до потреб та вимог іншого. Тільці хочуть стабільності, а Водолій немає! Телець схильний до крайнього власництва, що зовсім не поєднується з вільним духом Водолія.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найвідданіших чоловіків за знаком Зодіаку.