RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Загоряються від спонтанної пристрасті: три знаки Зодіаку, здатні на зраду

Астрологи застерігають тих, хто мріє про вірність другої половинки, що є три знаки Зодіаку, яким зрадити простіше простого. У цьому списку - Леви, Овни та Близнюки.

Про це повідомляє "Mixnews".

Лев

Ті, хто народжений під цим знаком Зодіаку, обожнюють, щоб ними захоплювалися інші люди. Якщо вони відчують, що обраниця бодай трохи охолола або так здасться - легко переключаться на когось іншого. Утримати поруч Левів можна у разі постійної підтримки їхньої гордині, якщо безперестанку розповідати, що вони найкращі у світі, хоч це може й не так.

Овен

Цей знак може наробити лиха в особистому житті через свою імпульсивність. Їхня стихія - вогонь. Відтак - можуть легко спалахнути і піддатися спонтанній пристрасті. Щоправда, коли вогонь вщухне, Овен жалкуватиме за скоєне. Представникам цього знаку зодіаку складно підтримувати стосунки з іншими жінками довгий час. Вони рідко можуть похизуватися єдиною коханою. В Овнів, швидше за все, їх буде багато і всі - на один раз.

Близнюки

Астрологи називають Близнюків мінливим знаком, бо їх надто часто ловлять на зрадах. Сьогодні вони - люблячі сім'янини, а завтра - будуть ненавидіти обов'язки, які взяли на себе. Цей знак здатен швидко закохуватися, легко поринає у нові відносини. Так само швидко і спокійно переживає розлучення.

Раніше ми назвали знаки Зодіаку, які народжені під зіркою могутності та мають особливу силу.