RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Панікують побачивши першу зморшку: астрологи назвали 5 знаків Зодіаку, які бояться старості

Астрологічні характеристики знаків зодіаку вказали, хто більше за інших боїться постаріти.

Про це повідомляє Rsute.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільцям властивий дух авантюризму. Це любителі гострих відчуттів, чогось непізнаного, різних нововведень – їм просто потрібні сильні емоції. Стрільці навіть думати не можуть про старість, адже це означає, що їхнє звичне життя зупиниться. Найбільший страх Стрільця - що мине юність і забере з собою всі ті насолоди, які вона давала.

Для Стрільця свобода – це все, а ось зобов'язань він не сприймає. Але час невблаганно йде вперед, і одного разу Стрілець усвідомлює, що старість на порозі і тоді йому доводиться обмірковувати майбутнє. Якщо в житті нічого цінного не досягнуто, він може впасти в депресію, а може, навпаки, кинути виклик часу і досягти багато чого вже в зрілому віці.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Представники цього знака багато фантазують та мріють. Минають десятки років, але Близнюки не готові упокоритися з тим, що юність давно минула. Їм так само не потрібні жодні обмеження і відповідальність, вони продовжують жити сьогоднішнім днем і не бажають думати про майбутнє. Близнюки сповнені неприборканої пристрасті, вони не перестають закохуватися і мріяти, а думки про старість просто женуть із голови.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водолії також дуже бояться старості. Вони великі любителі пригод і не люблять думати про те, що роки йдуть, і пора в'янення не за горами, адже вони сповнені ідей та нових проектів. Для Водолія найгірше усвідомлення, що чогось вони зробити не встигли. Якщо вони починають думати про майбутнє, то втрачають себе в сьогоденні – таку пастку влаштовує їм їхній раціональний розум.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіони можуть зробити старіння прекрасним. Вони стежать за тим, щоб, наскільки це можливо, ні шкіра, ні душа не постраждали від невблаганного часу. Представникам цього знака дуже важливо отримати якомога більше уроків зі свого життєвого досвіду, щоб правильно поставитися до процесу старіння. Скорпіон ніколи не змириться з неминучістю майбутнього, тому живе сьогоденням і насолоджується цим.

Рак (22 червня - 22 липня)

У Раків до процесу старіння ставлення змішане. Вони не хотіли б, щоб на зміну молодості прийшло лише жаль. У той же час Раки цінують життя і зроблять все для того, щоб і в похилому віці воно залишалося повноцінним і щасливим. Заглядаючи у майбутнє, представники цього знака можуть зазнати стресу. Їм потрібен час для усвідомлення того факту, що старість неминуча. Але як тільки це усвідомлення прийде, Рак впевнено дивитися в майбутнє.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав чотири знаки Зодіаку серед чоловіків, які бачать у дружині маму