RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Львів чекає на успіх, а Водоліїв - розплата за помилки: актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

П'ятниця, 17 червня, для деяких представників знаків Зодіаку стане днем, коли можуть вершитися великі справи, а декому варто причаїтися і не бути занадто активним.

Чого чекати кожному із представників гороскопу розповідає "Апостроф" із посиланням на Главред.

Овен

На Овнів можуть чекати приємні несподіванки, що значно покращать подавлений настрій. Сьогодні чудовий день, аби продемонструвати себе – взяти участь у цікавому проекті, виступити перед аудиторією, або спробувати переконати колег у правильності запропонованого вами рішення. У спілкуванні із близькими варто проявити делікатність та не бути занадто різкими.

Тілець

Сьогодні представники знаку можуть відчути нудьгу та почати шукати пригоди та нові враження – перші результати можуть бути уже найближчим часом. З'явиться можливість налагодити стосунки із близькими, а у другій половині дня можливі побачення.

Близнюки

У цей день Близнюкам доведеться повернутися до старих проблем і невирішених питань. Приймаючи рішення, не варто поспішати з висновками, гарненько обміркувавши ситуацію, щоб уникнути помилок. Сьогодні ви схильні довіряти людям, які можуть використовувати це в своїх інтересах. Будьте розбірливі в контактах. Важливо уникати конфліктів з близькими людьми, відновити відносини буде непросто.

Рак

Сьогодні вдалий день для будь-яких починань. Варто прислухатися до власної інтуїції та бажань та в жодному разі не звертати з наміченої стежки, що б вам не казали навіть близькі люди. Сприятливий день для довгострокового планування, адже ви здатні чітко сформувати свої цілі та створити план для їх досягнення.

Лев

У п'ятницю домогтися успіху зможуть рішучі і активні Леви, які не побояться ризикнути. У вас з'явиться шанс обійти своїх суперників і конкурентів, підвищити авторитет і завоювати симпатії людей. Не потрібно бути занадто відвертими, особливо з людьми, які дуже цікавляться вашими справами.

Діва

Неприємні несподіванки протягом дня можуть перешкодити реалізувати намічені плани і довести задумане до кінця. Проте, дивовижний збіг обставин допоможе вирішити складну задачу, знайти відповідь на питання і визначитися зі своїми бажаннями. У вас буде можливість проявити благородство та допомогти тим, хто опинився у складній життєвій ситуації, але не варто при цьому забувати про власні інтереси. Зміна обстановки піде на користь.

Терези

У цей день Терезам необхідно проявити розбірливість в контактах. Не поспішайте довіряти новим знайомим, під маскою дружелюбності можуть ховатися не найкращі наміри. Вони можуть пробувати втертися в довіру лестощами і порожніми обіцянками. Підписання документів і великі покупки варто відкласти на більш сприятливий день.

Скорпіон

Сьогодні щасливий день для Скорпіонів – вас протягом дня супроводжуватиме удача, можливі також доленосні збіги та неочікувані зустрічі. Необхідно прислухатися до інтуїції, сьогодні вона може сказати більше, ніж зазвичай. Звичні справи будуть нудними для вас, проте слід бути уважними, щоб не наробити помилок. Незаплановані покупки можуть виявитися невдалими.

Стрілець

Цей день для представників знаку пройде просто і невимушено – вам буде легко знайти спільну мову з оточуючими. Сприятливий день для проведення важливих зустрічей та переговорів. Будьте уважні до дрібниць і не випускайте з уваги розмови оточуючих, ви можете отримати цінну інформацію.

Козеріг

Ймовірно, день доведеться провести допомагаючи іншим, можливо навіть доведеться пожертвувати власними планами. Можливі також несподівані поїздки і незаплановані витрати. Сьогодні небажано брати гроші в борги і оформляти кредити.

Водолій

П'ятниця принесе Водоліям неприємні спогади, які можуть зіпсувати настрій, а минулі помилки можуть нагадати про себе. Відносини з оточуючими будуть складатися напружено - щоб порозумітися з людьми, необхідно буде зберігати спокій і контролювати емоції.

Риби

У цей день Риби не повинні зациклюватися на дрібницях і приймати усе близько до серця. Правильна розстановка пріоритетів допоможе визначитися з цілями і зосередитися на важливому. Незважаючи на те, що сьогодні ви максимально делікатні і тактовні, суперечок і розбіжностей з оточуючими навряд чи вдасться уникнути.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найнервовіші.