RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Що обіцяють зірки 28 червня: гороскоп для кожного знака Зодіака

У вівторок, 28 червня, до Дів прийдуть геніальні ідеї, а Скорпіонів наздожене взаємне кохання.

Про це пише "Апостроф".

Овен

День слід присвятити змінам у своєму гніздечку. Перестановки, купівля нових меблів або декору принесуть позитивні тенденції у житті. Також буде корисно запросити у гості друзів та близьких.

Телець

Вівторок підійде для позбавлення від мотлоху - варто викинути непотрібні речі та навести лад у шафах та інших місцях зберігання. Це допоможе позбавитися негативної енергії до кінця дня.

Близнюки

Не потрібно поспішати з підписанням документів та укладанням угод без ретельної перевірки. Сьогодні ризик не буде виправданим. Щодо особистих стосунків – є шанс зустріти свою половинку, якщо уважно озирнутися на всі боки.

Рак

Астрологи рекомендують сконцентруватися на практичних питаннях і розібратися з "хвостами". Це дозволить не прогаяти можливості, які з'являться найближчим часом.

Лев

Сьогодні не прощена неділя, але Левам необхідно попросити вибачення та залагодити конфлікти. Також слід виявити терплячість до партнера, який може влаштувати сцену ревнощів. День украй невдалий для покупок в інтернет-магазинах.

Діва

День пройде під знаком прориву – Дів відвідають осяяння та геніальні ідеї, які позбавлять фінансових проблем. Щодо особистого життя, тут слід пам'ятати про порядність і не зв'язуватися з одруженими чоловіками.

Терези

Переповненим вируючими ідеями Терезам буде складно зробити вибір. Астрологи радять втихомирити думки та заспокоїти свій розум – тиша вкаже правильний напрямок.

Скорпіон

Зірки раптово принесуть взаємне почуття закоханості, і лише від вас залежить, чи розвинеться швидкоплинна зустріч у щось більше, ніж жаль про втрачену можливість.

Стрілець

На Стрільців чекає дивна ситуація, пов'язана з особистим життям. Це може бути несподівана спокуса, нагадування про минуле, яке увірветься у давно налагоджені стосунки. У будь-якому випадку слід виявити щирість і твердість, інакше вирішити ситуацію буде набагато складніше.

Козеріг

Астрологи рекомендують зайнятися творчістю, спортом чи приділити час цікавому спілкуванню. Корисною буде розмова з другом або коханою людиною, яка довго відкладалася.

Водолій

Вівторок принесе Водоліям вихор нових ідей та сплеск натхнення, особливо у вечірній час. Разом з тим не варто нехтувати відпочинком, особливо з урахуванням проблем зі здоров'ям.

Риби

Слід уникати будь-яких конфліктів, критики та невдоволення. Зосередьтеся на роботі та професійних завданнях. Не треба поспішати з реалізацією ідеї, яка прийде увечері.

Раніше астрологи назвали чоловіків із золотими руками за знаком Зодіаку, яким можна довірити будь-яку роботу.