RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Маніпуляцію ховають за сарказмом: п'ять найіронічніших знаків Зодіаку

Сарказм – мабуть, найспецифічніша форма гумору, оскільки знаходиться на межі між кумедним і образливим. Але все ще вважається соціально допустимим явищем. Якщо, звісно, не зловживати. Ось тільки деякі знаки Зодіаку цю грань переходять із завидною частотою, чим нерідко накликають на себе різноманітні неприємності.

Про це повідомляє Мixnews.

Скорпіон

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, діють так, як планували. Скорпіони усвідомлюють, що деякі їхні задуми не отримають схвалення у соціумі, тому вони все ретельно приховують. Робити це вони можуть саме за допомогою сарказму. За ним Скорпіони ховають свої справжні наміри. Сприяє їм у цьому та їхня інтуїція, яка дозволяє відчувати інших, розуміти, як вони налаштовані в цей момент.

Овен

Ці дотепні індивіди можуть продумувати свої дії, уникаючи помилок за рахунок цього. А ось схильністю сприяти оточуючим Овни не відрізняються. Вони не будуть нікого застерігати від промахів, необдуманих вчинків. Щоб нічого не радити іншим людям, вони вдаються до сарказму, іронії. Так Овни поводяться, щоб не розсміятися над витівкою, яка здається дурною.

Козеріг

З сарказмом Козероги можуть робити лише зауваження. Вони відрізняються працьовитістю, часто бувають схиблені на роботі. Того, хто відрізняється від них, Козероги хочуть відчитати, показавши тим самим, як помиляється людина. Свої думки вони доносять за допомогою сарказму, в жартівливій формі, щоб нікого не образити і не зіпсувати свою дорогу репутацію.

Водолій

До сарказму Водолії вдаються автоматично. Вони не бажають ділитися емоціями та почуттями, роблять усе, щоб уникнути такої потреби. Народжені під цим знаком Зодіаку, вдаються до сарказму, намагаються пожартувати, як тільки починаються відверті розмови. Це дозволяє Водоліям не бути вразливими, залишатися вільними та незалежними.

Діва

Діви відрізняються відмінними тактом, вони добре виховані. Представники цього зодіакального кола не терплять, коли втручаються у їхні справи, щось радять, коли вони про це не просять. Якщо таке відбувається, Діви мовчати не будуть. Саме тоді на авансцену виходить сарказм.

Нагадаємо, Раніше ми писали про представників найбільш неслухняних знаків Зодіаку .