RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Скандальні та здатні на помсту: названо топ-5 найгірших свекрух за знаком Зодіаку

Астрологи назвали п'ять знаків зодіакального кола, представниці якого є найгіршими свекрухами. Замучать невісток причіпками та інтригами Овни, Раки, Діви, Скорпіони та Стрільці.

Про це пише УНІАН.

Діва

Народжені під цим сузір'ям часто дають непрохані поради. Вони намагаються тримати руку на пульсі та впевнені, що про їхнє чадо погано дбають. Також Діви хочуть тотальної покори.

Овен

Як і представниці попереднього астрологічного символу свекрухи-Овни люблять ділитися порадами та своїм життєвим досвідом. Впертість – їхня друга натура. Вони не терплять заперечень і навіть готові мстити.

Стрілець

На думку астрологів, свекрухам-Стрільцям не знайоме поняття особистих кордонів, коли справа стосується сина та невістки. Тим, кому не пощастило з матір'ю обранця, слід тримати дистанцію у стосунках та не ділитися особистими подробицями.

Скорпіон

Свекрухи-Скорпіони люблять попліткувати про невістку. Інтриги, скандали, розслідування – це про них. Також представниці цього знаку Зодіаку вирізняються злопам'ятністю.

Рак

Раки будь-кого можуть довести до кипіння – не допоможе навіть спокійний характер. Вони до останнього нав'язуватимуть свою думку, а якщо з ними посперечаються – надувають губи.

Астрологи назвали найбільших гульвіс за знаком Зодіаку, які не можуть без жіночої уваги.