RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

Всі новини

Близнюків чекає "чарівне" знайомство, а Водоліїв - проблеми: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

У неділю, 10 липня, Діви можуть стати героями пліток, а Тельці дізнаються чужий секрет.

Про це пише Ukr.media.

Овен

Стережіться тиснути на оточуючих або кидатися в іншу крайність – брати всю провину на себе. Краще попросіть поради у друзів і змініть атмосферу, вирушивши на прогулянку.

Телець

Тельці дізнаються чужий секрет, який змінить ставлення до когось із їхнього оточення. Краще забути про інформацію, яка вас не стосується, інакше можуть виникнути проблеми.

Близнюки

Зірки обіцяють Близнюкам початок прекрасної історії, але доведеться виявити ініціативу. Якщо не зробити перший крок, диво може так і не з'явитись на світ, залишивши лише дивний спогад.

Рак

Від недільного шопінгу краще відмовитися – аж надто невідповідна фінансова ситуація. Вихідний слід провести у колі друзів у спокійній обстановці.

Лев

Розташування планет посилить харизму і кине вас у гущу подій. Не слід забувати про підготовлені плани та важливу зустріч, яка вплине на ваше майбутнє.

Діва

Дів може здивувати байдужість близької людини до їхніх проблем, а ввечері представники цього знаку Зодіаку можуть опинитися в епіцентрі пліток. Від прогулянки цього дня краще відмовитись.

Терези

Розв'язати проблеми допоможе розмова з досвідченою людиною, а розслабитися – музика чи перегляд хорошого фільму. Топити зневіру в алкоголі або заїдати неприємності – не найкраща ідея.

Скорпіон

День принесе позитивні емоції. Не варто фліртувати, якщо ви знаходитесь у стосунках – це загрожує спалахом ревнощів з боку вашого партнера. Увечері можливі проблеми зі здоров'ям.

Стрілець

Стрільці захочуть цього дня допомогти комусь, хто нещодавно зазнав великого розчарування. Будьте обережними – є ризик, що ваші зусилля можуть зрозуміти неправильно.

Козеріг

Астрологи радять відмовитись від недільного шопінгу, присвятивши день спокійному відпочинку. Підходящий час для планування літа. Що стосується харчування віддайте перевагу овочам та фруктам.

Водолій

У першій половині дня на Водоліїв чекають негативні події, які закінчаться після полудня, залишивши неприємний післясмак. Ляжте спати раніше або насолоджуйтеся гарною книгою або фільмом.

Риби

Зірки обіцяють одразу кілька радісних подій цього дня. Приємне спілкування може стати початком романтичних стосунків. Увечері можливе несподіване зізнання.

Раніше ми назвали головних підлиз за знаком Зодіаку.