RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

Готові кинути свою сім'ю і зруйнувати чужу: топ-3 найвітряніші знаки Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які здатні до перелюбства та можуть легко зруйнувати чужу сім'ю. Йдуть за своїми почуттями, розбиваючи серця іншим: Козероги, Близнюки та Леви.

Про це повідомляє Zakon.kz.

Козеріг

Попри холодну вдачу, цей знак дуже впертий та цілеспрямований. Якщо хтось зацікавив - оглядатися на всі боки не стануть. Дівчата-Козероги ще холоднокровніші за чоловіків. Вони миттєво можуть охолонути до нинішнього партнера, якщо сподобався хтось інший, без докорів сумління. Якщо нова пасія одружена та має дітей - цей знак не відступить. Такі жінки люблять перемагати.

Близнюки

Представники цього знаку доволі вітряні, можуть легко закохатися, маючи постійного партнера. Вони - шукачі нових романтичних переживань. Не стане перепоною факт одруження нової "любові". Близнюки щиро вважають, що зради можна легко виправдати непорозумінням з другою половинкою. Це лицемірно, але це закладено непостійною природою цього знака. Вітер бажань легко відносить його у невідомому і непрогнозованому напрямку.

Леви

Для цього знака нова пасія - це здобич для мисливця. Він не накинеться на людину, що сподобалася, з поцілунками. Навпаки - подаватиме себе як гордого господаря ситуації. Він вдається до точно вивірених дій, які принесуть стовідсотковий результат. Леви милуються ювелірністю вживаних методів спокуси і закохуються в обраний об'єкт тільки сильніше. Обранці відчуватимуть пристрасть та зацікавленість, це може лестити. Астрологи радять все ж запитати у Лева, чи не одружений, бо сам може і не попередити.

Раніше "Апостроф" повідомляв, про 4 знаків Зодіаку, які дивують своєю нахабністю та провокаціями.