RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Їм начхати на сім'ю: названо топ-4 найгірших дружини за знаком Зодіаку

Не кожна жінка, незважаючи на розхожий міф, мріє вдягнути заповітну обручку! Деяким жінка більше підходить роль фатальної леді або світської левиці. Крім того, деякі прекрасні дівчата після весілля різко змінюються: перестають стежити за собою або намагаються вирішувати все одноосібно.

Астрологи назвали ТОП-4 знака Зодіаку, яким краще не поспішати робити пропозицію.

Телець

Ці жінки в принципі дуже рідко схильні до сімейного життя, вони не поспішають прислухатися до думки свого нового чоловіка. Це все призводить до частих конфліктів та суперечок. Жінки, народжені з цим знаком Зодіаку, є рекордсменами з розлучень.

Лев

Леви – справжні егоїсти у стосунках, завжди намагаються перетягнути ковдру на себе та керувати всім і завжди! Не кожен чоловік може з таким змиритися. Астрологи вважають, що жінкам-Левам необхідно заводити лише тих партнерів, які терпітимуть їх непростий характер і з мудрістю прийматимуть усі дивацтва.

Терези

Терези не найкраще справляються з роллю дружини у плані виконання домашніх обов'язків. Вони взагалі не люблять і зовсім не вміють вести побут і поспішають перекласти цю відповідальність на когось іншого.

Скорпіон

Ці жінки відрізняються особливою емоційністю, через що у відносинах із другою половинкою часто відбуваються сильні сварки. Скорпіони відрізняються частими перепадами настрою, що відбивається на атмосфері у їхніх сім'ях.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповів про найгіршого чоловіка за знаком Зодіаку.