RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

4 липня

Всі новини

У Раків – романтика, у Дів – кар'єра, у Водоліїв – складності: астролог дала прогноз на місяць для всіх знаків Зодіаку

Астролог Валентина Віттрок поділилася гороскопом для всіх знаків зодіакального кола на серпень.

Свій прогноз вона опублікувала у Facebook.

Овен

Перед березневими Овнами вже на початку місяця відкриються великі можливості. На них чекає багато приємних подій, пов'язаних зі спілкуванням, дітьми та любовними стосунками. Також можливі великі витрати та робота, пов'язана з інформаційною сферою.

Телець

Народженим під цим сузір'ям серпень принесе несподіванки, пов'язані з будинком та батьками. Крім того, буде багато спілкування з дітьми та коханими, можливий творчий сплеск.

Близнюки

Велику кількість приємного спілкування та компліментів місяць подарує і Близнюкам. Щобільше, після 11 числа може закрутитися роман чи любовне листування. Після 21 серпня представники цього астрологічного символу можуть бути різкими у своїх висловлюваннях.

Рак

Магічна чарівність Раків збережеться до 11 серпня, можливе народження нового роману чи пожвавлення вже існуючих стосунків. Представники цього знаку Зодіаку багато спілкуватимуться. У матеріальній сфері – також сприятлива ситуація.

Лев

Зірки наповнять Львів потужною енергією та посилять їхню харизму в період з 11 по 24 серпня. Вдалими будуть робочі поїздки та справи, пов'язані з іногородніми або іноземними партнерами.

Діва

Попри певну втому, після 5 серпня на Дів чекає безліч важливих справ. В останній декаді місяці відбудуться позитивні зміни в кар'єрі – висока ймовірність отримання високої посади, яка стане лише стартом для подальших подій.

Терези

Народжені під цим сузір'ям будуть постійно оточені друзями. Самотні Терези можуть зустріти свою половинку після 11 серпня. В останній тиждень місяця виникне бажання побути наодинці із собою.

Скорпіон

Скорпіони поринуть у розробку “військової стратегії” – на них чекає якийсь “гарячий” конфлікт, як вони люблять. У сімейному житті представників цього астрологічного символу теж не все буде рівно. Зрозуміти, як вчинити, допоможе інтуїція.

Стрілець

Розташування планет говорить про високу ймовірність поїздок – це можуть бути як робочі відрядження, так і путівки до санаторію. Наприкінці місяця Стрільці можуть укласти довгострокові договори чи отримати пропозиції руки та серця.

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку можуть потрапити до екстремальних ситуацій аж до хірургічного втручання. Також їм доведеться розв'язувати питання, пов'язані зі спадщиною та банками. Крім того, Козерогам світять проблеми, пов'язані з дітьми чи особистими стосунками.

Водолій

Попри складний час з перешкодами та несподіванками щодо нерухомості та батьків, Водолії вступлять у яскраву смугу життя. Вони отримають визнання та публічність, а партнери відіграють у цих подіях важливу роль.

Риби

Народжені під цим сузір'ям поринуть у рутинну роботу, пов'язану з документами. Зірки кажуть, що родичі можуть зненацька "впасти на голову". Слід виявляти обережність у коротких поїздках у межах міста.

Раніше ми назвали найстійкіші знаки Зодіаку, які ніколи не плачуть.