RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Тельцям не варто розслаблятися, а Терези можуть розпочати новий роман: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 25 серпня

Астрологи склали фінансовий гороскоп на поточний тиждень і розповіли, що чекає 25 серпня на кожен знак Зодіаку.

Про це пише "Главред".

Овен

На Овнів чекає успіх у робочій сфері, їхня наполегливість допоможе їм у переговорах. Імовірні нові знайомства та цікаві зустрічі, які можуть перерости у щось більше. В особистому житті представників знаку також буде гармонія.

Телець

З великого потоку інформації потрібно вибрати важливу та перспективну. Сьогодні потрібно налаштуватися на те, що вирішувати свої проблеми доведеться самостійно. Велика можливість грошових надходжень, а нові зустрічі можуть стати початком стосунків.

Близнюки

Успіх не залишить Близнюків весь день, вони зможуть вирішити багато проблем і знайти вихід із труднощів. Можливе підвищення зарплати, отримання премії чи кращої посади. Представники знаку будуть легко входити до людей у довіру.

Рак

Представники знака відчують приплив упевненості в собі, що допоможе і в діловій, і в особистій сферах. З'явиться можливість помиритися з близькими людьми та звільнитися від старих образ. Обговорення важких питань та пошук компромісів йтиме легко.

Лев

День нудьги і рутини, одноманітність буде діяти на Лева гнітюче. Астрологи радять знайти собі цікаве заняття та не зриватися на оточуючих. Дрібні сварки можуть скінчитися великим конфліктом.

Діва

Прикрі дрібні неприємності переслідуватимуть Дів, а проблеми сипатимуться з усіх боків. Усі ділові зустрічі та важливі переговори краще відкласти на другий день. Відсутність ясності пригнічуватиме і в особистих стосунках.

Терези

Представники знака будуть сповнені рішучості та ентузіазму, що допоможе їм вирішити будь-яку проблему. Хороший день для спілкування та нових знайомств - Терези будуть випромінювати чарівність і легко отримають бажане. Однак не варто розпочинати новий роман, не закінчивши колишнього.

Скорпіон

Обставини будуть складатися на користь Скорпіона, що допоможе втілити давнє бажання. Успішними будуть ті представники знака, які реально дивляться на речі та не будують повітряних замків. У особистих стосунках слід виявити стриманість.

Стрілець

День хороших новин та приємних моментів, успішною буде також професійна діяльність. Вдасться укласти вигідні угоди та домовитися про співпрацю, навчання та саморозвиток будуть плідними.

Козеріг

Не варто намагатися зсунути гори, краще зайнятися довгостроковим плануванням. Варто виявити обережність та обачність, вони захистять від невірних рішень. Відносини з близькими порадують, знаходити спільну мову буде легко.

Водолій

Успіх залежить від правильної розстановки пріоритетів та вміння виділити головне. Начальство оцінить серйозний підхід Водолія до роботи, що надалі позначиться на кар'єрному зростанні. Гарний день для того, щоб сходити в гості до друзів чи родичів.

Риби

День буде непростим, наваляться труднощі, але не варто впадати у відчай - досягнення бажаного вже близько. Зустрічі та переговори краще відкласти – високий ризик нерозуміння. Астрологи радять уникати ризикованих кроків та авантюр.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вересень.