RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Віддають перевагу своєму авто таксі: названо три знаки Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які не мріють про купівлю автомобіля, а якщо він є - віддають перевагу таксі. До наявності авто байдужі три знаки: Козеріг, Діва та Скорпіон.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Це їх улюблене заняття: названі найначитаніші знаки Зодіаку

Козеріг

Представники цього знаку Зодіаку можуть бути вправними водіями. Однак, поспішати купувати собі "залізного звіра" не поспішають, доки не назбирають на дійсно надійного. Саме тому вони легко можуть обходитися без транспорту. Примітно, що і в громадському транспорті їх не зустрінеш, бо полюбляють комфорт. Тож дуже часто Козероги - клієнти служб таксі.

Діва

Народжені під цим знаком теж обирають таксі, якщо немає можливості пересуватися власним транспортом. Діви - затяті педанти, тому їхня психіка може не витримати умовно "брудний" громадський транспорт. Ще таксі обирають, бо люблять спілкуватися, і байдуже, що це - незнайомці. Тому товариські і балакучі водії - будуть здатні підняти представникам цього знаку настрій.

Скорпіон

Скорпіони - парадоксальний знак у питанні автомобілів, адже останні їм подобаються, однак їздити не люблять. Оскільки цінують швидкість та оперативність, то постійно пересуваються на таксі. На їхню думку, громадський транспорт надто повільний.

Раніше "Апостроф" розповідав про п'ять знаків Зодіаку, яким у житті все дається через силу.