RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Труднощі у Водоліїв та успіх у Близнюків: гороскоп з 12 по 18 грудня

Астрологи, які розповіли, хто зі знаків зодіакального кола прочитає багато книг у другій половині грудня, склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на цей тиждень - з 12 грудня по 18 грудня. Тельці дороблятимуть справи, які постійно відкладали на потім, а Скорпіонам радять дівати весь накопичений негатив у прибирання по дому.

Про це повідомляє "Слова та фрази".

Читайте також: Рік Чорного Кролика стане найгіршим у житті: трьом знака Зодіаку катастрофічно не пощастить у 2023 році

Овен

Астрологи радять Овнам не вірити всій інформації, яка їм надходить. Тоді тривожність та поганий сон покинуть їх. Також на тижні представники цього знаку замисляться про стан здоров'я.

Телець

Тельцям астрологи рекомендують не розповідати свої таємниці всім, кому захочуть, а ретельно підбирати тих, кому справді можна довіряти. На цьому тижні треба вирішити всі завдання, які довго відкладалися. Тоді успіх буде на їхньому боці вже напередодні Нового року.

Близнюки

У Близнюків можуть виникнути труднощі у виконанні поставлених завдань, проте буде успішний період з вівторка по п'ятницю.

Рак

Ракам потрібно порадитися з близькими, тому що тягнути все на собі буває нестерпно і це стане особливо помітним цього тижня. Також представникам цього знаку у даний період зустрінеться дуже важлива людина, яка допоможе зробити їх щасливими.

Лев

У Левів розпочнеться тиждень перегляду всіх сфер свого життя. Буде багато роздумів, рефлексій, пошуків рішень кармічних завдань. Водночас Леви все встигнуть зробити, що у них за планом, але краще не втомлюватись, щоб не кинути все на пів дорозі.

Діва

Дівам астрологи рекомендують присвятити тиждень турботі про своє здоров'я та близьких. Час відвідати лікарів та закупити подарунки для сім'ї. Наприкінці тижня можуть розпочатися тривоги через різкі зміни у планах.

Терези

Терезам астрологи радять не займатися самокопанням і забути про минулі помилки. У цей період важливо правильно розставити свої пріоритети.

Скорпіон

Скорпіонам терміново слід повернути гармонію у своє життя. Негатив допоможе зняти прибирання по будинку, а також відпочинок зі своєю другою половинкою наодинці.

Стрілець

Вдалий час для енергетичних практик та медитацій. Також астрологи радять не упускати свій шанс, який дарує Всесвіт. Може тимчасово перестати цікавити те, що завжди приносило задоволення. Через тиждень це пройде.

Козеріг

Козерогам важливо налаштуватися на удачу та особисте щастя. Астрологи не рекомендують розповідати про свої плани та мрії будь-кому.

Водолій

Тиждень буде морально важким для Водоліїв, але внутрішнє занепокоєння допоможе зняти фокусування на доброму у своєму житті. Намагатися спілкуватися у цей період лише з тими, хто налаштований доброзичливо до них.

Риби

Рибам астрологи рекомендують знайти гармонію між роботою та відпочинком, а також уникати зарозумілих людей. Також важливо підтримувати внутрішню мотивацію, щоб не збитися з курсу.

Раніше ми писали, хто зі знаків Зодіаку отримає нову роботу, а хто вигідно інвестує у 2023 році.