RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Кролик цього не любить: 5 речей, які треба сховати або викинути з дому напередодні 2023 року

Готуючись до Нового 2023 року, необхідно не тільки віддати борги, але й позбавиться деяких предметів, щоб уникнути невдачі в майбутньому.

"Апостроф" розповідає, які речі можуть завдати неприємностей у 2023 році.

Розбите або тріснуте дзеркало

Дзеркала у вашому будинку можуть накопичувати енергію, адже людина завжди з'являється у відображенні. Однак сколи або тріщини на склі негативно позначаться на житті її власника у 2023 році. Краще купити нове дзеркало, щоб мінімізувати ризик завдати неприємностей.

Читайте також: Щоб до хати прийшла удача: як підібрати прикраси для новорічної ялинки

"Лиса" мітла або мітла

Більшість домогосподарок і власників не дуже добре знають, як стежити за своїми "засобами для чищення". І це дуже велика помилка, яка може принести труднощі та випробування у 2023 році. Через "лисість" віника водяний кролик злиться, і фінанси закінчуються.

Стара книга

Якщо вона припадає пилом на полиці, то може легко роздратувати кролика. Якщо ви не колекціонер, заберіть її. Через те, що книжки давно ніхто не брав до рук, у них нагромадилася «чужа» негативна енергія.

Прикраса у вигляді хижаків

Прогнати з дому удачу та щастя та роздратувати Водяного Кролика може будь-яке зображення хижака. Заберіть або викиньте предмети або зображення "з зубами": фотографії, статуетки, принти на наволочках та інші предмети декору, що нагадують про диких чи небезпечних тварин, у 2023 році залучатимуть лише невдачі та проблеми. А воно вам потрібне?

Товару не вистачає пари

Домашні кролики не терплять безладу у своїй оселі. Але особливо турбують символ 2023 речі, які втратили пару. Та сама злощасна лижа, шкарпетка, або тенісна ракетка. Пара речей, що залишилися без другої половинки, блокують енергію процвітання. І який сенс зберігати їх, якщо ви не можете їх більше використати.

Раніше ми писали, що подарувати друзям на Новий рік-2023.