RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Мрія будь-якої жінки: сім чоловічих імен, які не бояться труднощів і завжди захистять

Усі батьки ретельно обирають імена для своїх дітей. Це правильно, адже від цих простих, здавалося б, літер може залежати майбутнє чоловіка. Ім'я може зробити з хлопчика вольового лідера, який спроможний впоратися з будь-якими труднощами.

”Апостроф” називає імена чоловіків, з якими жінки завжди почуваються в безпеці.

Читайте також: Як назвати хлопчика у 2023 році: повний список популярних імен

Ім'я Олександр та його варіація Олексій несе у собі значення "захисник". Ці чоловіки відрізняються стійкістю, непохитністю, перемогою.

Мужністю та хоробрістю також можуть похизуватися Андрій, Андрон, Арсеній, оскільки саме це означає їхнє ім'я у перекладі з давньогрецької мови.

Ідея боротьби також є у всіх Борисов, яка визначає все їхнє життя. Той, хто народжений для боротьби, не боятиметься життєвих труднощів. З цими чоловіками завжди дуже спокійно та надійно.

Ім'я Костянтин у перекладі з латинської означає стійкість, постійність. Ці чоловіки ніколи не відмовляться від своїх слів, їм можна сміливо довіряти у всьому.

Віктор – це переможець! Він ділить ці лаври з Микитами, Никифорами та Миколоями. Всі ми знаємо, що з переможцями не сперечаються і їх не судять, вони точно знають, як досягти задуманого.

Є в цьому рейтингу сміливців та Петри! Їхнє ім'я в перекладі з давньогрецької означає твердість, скелю. Їх точно не пробити! І, продовжуючи історію про аналогію з природними неприступними матеріалами, варто обов'язково згадати і Тимуров, чиє ім'я означає в перекладі з тюркського "залізний", а отже - -справжньому непробивний!

Раніше "Апостроф" повідомляв про чотири імені людей, які можуть прожити 100 і більше років.