RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Навіть не намагайтеся: чоловіків з якими іменами практично неможливо обдурити

Деякі чоловіки мають дивовижну інтуїцію, тому краще з ними не грати в ігри та говорити все чесно! Вигадувати легенди про те, що брендова сумка просто "знайшлася" у шафі, а не обійшлася в половину зарплати чоловіка, - не варто.

"Апостроф" називає імена цих "ясновидців".

Читайте також: Чи здатні бачити більше інших: п'ять "містичних" жіночих імен

Данило

Це врівноважені та сильні чоловіки, які не звикли робити поспішні висновки. Вони вивчать питання і буквально розкладуть усе по поличках. Вони також оптимісти, будь-які удари долі приймають спокійно та дуже стримано. На перше місце Данили завжди ставить сім'ю, близьких і рідних людей, робота - на другому плані.

Максим

Це горді та чесні чоловіки, які вміють себе правильно подати, вони дуже комунікабельні та інтелектуально розвинені. Вони мають унікальний талант — можуть непомітно нав'язати свою точку зору. Також Максими - майстри "прораховувати" оточуючих та маніпулювати ними задля досягнення своїх цілей.

Марк

Це добрі та позитивні люди, які мають найпотужнішу інтуїцію. Вони тонко відчувають, коли люди говорять правду, а коли недомовляють або зовсім обманюють. У Марків також добре виходить використовувати свої знання собі на благо. Їм не до вподоби програвати, тому вони завжди доводитимуть розпочате до фіналу.

Нагадаємо, раніше були названі найжадібніші чоловіки за іменами.