RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

З модою у них не все гаразд: п'ять знаків Зодіаку, які не вміють стильно одягатися

Астрологи назвали найнудніших представників гороскопу і розповіли, які знаки Зодіаку мають проблеми зі смаком в одязі.

Про це пише Actualno.com.

Рак

Нехтує трендами, роблячи ставку на комфорт та зручність. Крім того, не вміють підбирати правильні поєднання одягу. Рак позбавлений вродженого смаку і має докласти чимало зусиль, щоб створити гідний образ.

Лев

Леви найчастіше вибирають невідповідні вбрання. Вони можуть дозволити собі прийти на серйозний захід у сукні яскравого кольору, з великою кількістю паєток та блискіток. Такий підбір одягу викликаний бажанням опинитися у центрі уваги.

Діва

Діви не вміють скромно одягатися. У сфері стилю їхній уроджений перфекціонізм кудись зникає. Вони не знають "золотої середини" і забувають про почуття міри. До того ж вони не стежать за актуальними тенденціями і схильні носити речі, що давно застаріли.

Читайте також: Намисто, кулон або браслет: які прикраси найбільше підходять вам за гороскопом

Скорпіон

Представники знака не бачать різниці між сексуальністю та вульгарністю і тому часто вибирають надто провокаційне вбрання. Також вони не здатні вибрати стильний і відповідний одяг і одягають речі, які їм катастрофічно не йдуть.

Риби

Риби позбавлені почуття стилю та постійно поєднують речі, які абсолютно не підходять одна до одної. При цьому представники знака не комплексують і впевнені, що виглядають чудово. На першому місці для Риб їх комфорт, а не краса.

Раніше "Апостроф" розповідав, які талісмани допоможуть привабити успіх кожному знаку Зодіаку.