RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

З віком стають молодшими: чотири знаки Зодіаку наділені рідкісним даром

Деякі люди навіть у юному віці виглядають старшими за свої роки. У той час, як інші залишаються молодими навіть через роки, а з віком стають лише привабливішими.

Яким знакам Зодіаку пощастило довго бути молодими, розповідає "Апостроф".

Козеріг

Завдяки покровителю цього знака Зодіаку Сатурну, у Козерогів особлива взаємодія з часом. Просто дивлячись на цих представників гороскопа складно сказати, скільки їм років – згодом Козероги лише гарнішають, стаючи доглянутішими, привабливішими, спортивнішими та мудрішими.

Читайте також: Швидко старіють: три жіночі імені, чиї носії виглядають старшими за свої роки.

Водолій

Водолії залишаються молодими завдяки своїй життєрадісності та оптимізму. Представники цього знаку Зодіаку постійно посміхаються, вони привітні з оточуючими та завжди прийдуть на допомогу. Така доброзичливість підсвідомо стає для інших людей параметром краси, і Водолії для них видаються найкращими у будь-якому віці.

Діва

Представники цього знаку Зодіаку багато працюють над собою, щоби тривалий час залишатися привабливими. Причому це стосується як роботи над зовнішнім виглядом, так і над внутрішніми характеристиками. Діви займаються спортом, правильно харчуються, відвідують косметолога та психолога, а також постійно ходять на різноманітні тренінги. Таким чином, вони часто виглядають молодшими за своїх однолітків.

Овен

Бурхлива енергія Овнів не вичерпується протягом багатьох років, заряджаючи всіх навколо. Представники цього знака Зодіаку ніби біжать попереду часу і старість не в змозі їм протистояти. Вони сильні як духовно, так і здоров'ям, а старість у них буквально відкладена "на потім".

Раніше ми писали, жінки з якими іменами можуть ніколи не вийти заміж.