RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Період ілюзій і спокус: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 14 серпня, розповіли, що чекає представників усіх знаків Зодіаку вже цього тижня.

Гороскоп на тиждень опублікував УНН.

Читайте також: Розпочнеться біла смуга: ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками до кінця літа

Овни

Для них цей тиждень буде дуже значущим в особистих стосунках. Комусь варто розірвати важкі стосунки, які руйнують життя, а хтось зможе повернути минулі стосунки, які були розірвані через дрібниці. Якщо ви у шлюбі, то саме зараз необхідно зміцнити його. Обов'язково враховуйте інтереси ваших дітей.

Тельці

У вас триває напружений період, але, пам'ятайте, що все можна вирішити, зберігаючи спокій і розсудливість. Запишіть ваші плани 16 серпня по обіді і після цього дня ви можете сміливо впроваджувати їх в життя. Але від великих покупок варто відмовитися.

Близнюки

Цей тиждень дає можливість починати нові справи і проекти. На вас чекають важливі зустрічі та поїздки, підписання важливих паперів, виступи, а також удача в навчанні.

Раки

Будуйте нові плани. Пропишіть свої ідеї та сміливо впроваджуйте їх у життя. Удачу вам можуть принести потрібні зустрічі та знайомства, нові знання. Але фінансово - дуже важливий і непростий період. З одного боку, можуть бути можливості великих заробітків, а з іншого ви можете припуститися фатальної помилки

Леви

Молодик, який буде 16 серпня, відбудеться якраз у знаку Лева, де буде концентрація планет. Постарайтеся в цей день попрацювати зі своїми планами і бажаннями. Від них залежатиме ваше майбутнє. Тому менше егоцентризму і більше турботи про інших.

Діви

У першій половині тижня займіться своїми новими планами і проектами. На вас чекає успіх, проте у другій половині тижня ви можете відчути втому і дратівливість. Вам необхідно більше відпочивати. В особистих стосунках варто бути сміливішими.

Ваги

Цей тиждень принесе вам великі можливості в роботі та у бізнесі. Постарайтеся ретельно спланувати нові ідеї у момент молодика, 16 серпня в обід, і ваші плани обов'язково реалізуються. Будьте обережні у всіх справах, щоб не стати жертвами авантюристів.

Скорпіони

Цього тижня вам знадобиться вся ваша розсудливість і інтуїція. Не поспішайте приймати пропозиції щодо кар'єри або вашого бізнесу - краще приділіть час ретельному плануванню. Не варто на цьому тижні розривати стосунки з вашими партнерами.

Стрільці

Приділіть увагу підтримці вашого авторитету, особливо якщо ви обіймаєте високий пост. Навколо вас можуть плести інтриги. Розраховуйте лише на власні сили, відповідально ставтеся до своїх спілкувань і обов'язків.

Козероги

Цей тиждень принесе успіх у всіх справах. Використовуйте молодик для обмірковування і написання планів. Коли Козеріг знає, чого він хоче і у нього є план, тоді точно все вийде. Але все же відмовтеся від ризиків, особливо фінансових.

Водолії

Цей тиждень буде неоднозначним: то все відмінно, то великі труднощі. Так само і в ухваленнях рішень буде багато сумнівів і тривог. Особливо напружено можуть складатися стосунки з партнерами і компаньйонами. Варто в усьому розібратися, ретельно все продумати та виділити головне.

Риби

На цьому тижні варто все ретельно спланувати і активно приступити до реалізації задуманого. Працьовитість приведе вас до прекрасних результатів. Постарайтеся не конфліктувати на роботі та не ухиляйтеся від своїх обов'язків. Приділіть час своєму здоров'ю.

Раніше ми розповідали про знаки Зодіаку, яким не пощастить під час Ретроградного Меркурія.

Вас може зацікавити:

Ними важко маніпулювати: три знаки Зодіаку, які не піддаються на провокації

Їхнє серце як фортеця: чотири знаки Зодіаку дуже вимогливі у стосунках

Справжні вундеркінди: п'ять імен, які носять найрозумніші люди