RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Раки відчують гармонію, а Скорпіони отримають новий досвід: гороскоп за картами Таро 3 березня

Неділя, 3 березня, обіцяє бути сприятливою для всіх знаків Зодіаку, однак у багатьох може виникнути відчуття незавершеності справ.

Ресурс slovofraza пише, що очікує сьогодні всі знаки Зодіакального кола згідно з прогнозами карт Таро.

Читайте: Точно розрахують своє життя: знаки Зодіаку, які переживуть зміни у березні 2024 року

ОВЕН - Туз Жезлів

Має бути розмова з людиною, у якої накопичилася низка претензій. Хоча більшість із них, ймовірно, необґрунтовані, вони можуть мати серйозний вплив. Потрібно не соромитися висловлювати свої почуття, але уважно слухати реакцію у відповідь.

ТЕЛЕЦЬ - Шістка Денаріїв

Карта несе у собі деяку неоднозначність, але загалом вважається позитивним знаком. Можливо, сьогодні Тельці отримають щедрі дари від долі, але слід зважати на те, що ці нагороди можуть бути не цілком заслуженими.

БЛИЗНЮКИ - Закохані

Карти вказують на необхідність змін у особистому житті. Можливо, ви застрягли на певному етапі стосунків та не бажаєте нічого змінювати. Однак без перегляду пріоритетів є ризик втратити щось дуже важливе.

РАК - Четвірка Жезлів

Карта символізує гармонію, впевненість та рівновагу. Цей день надає можливість насолоджуватися світом та результатами своєї праці без жодних занепокоєнь чи перешкод. Складнощі залишилися позаду, і зараз час розслабитися та насолодитися життям.

ЛЕВ – Четвірка Мечів

Карта означає відчуження навколишнього світу. Можливо, ви відчуваєте, що зрікаєтеся своїх почуттів і занурюєтеся в себе. Однак ізолюватись не варто, інакше існує ризик підірвати свою репутацію.

ДІВА – Десятка Жезлів

Карта говорить про важливість відповідальності за своє життя, а не перекладати це на інших. Можливо, нещодавно ви відчували себе виснаженими фізично чи емоційно та уникали складних ситуацій. Однак приховувати голову в пісок не варто, оскільки це може завдати шкоди.

ТЕРЕЗИ – Лицар Кубків

Даний знак знаходиться в застійному періоді свого життя і сьогодні настане переломний момент, можливо, з'явиться нова можливість або навіть нове кохання.

СКОРПІОН – Блазень

Карта вказує на необхідність бути відкритим для нових можливостей та готовим використати життєві шанси. Не варто боятися нових пригод, вони принесуть лише позитивні емоції та досвід.

СТРІЛЕЦЬ – Дев'ятка Кубків

Карта обіцяє успіх у матеріальних справах, достаток та задоволення як емоційне, так і інтелектуальне. Вона також символізує хороше фізичне здоров'я та любов до насолод. Ваші бажання здійсняться, але можливо, доведеться чимось пожертвувати. Проте жертви будуть виправдані отриманими результатами.

КОЗОРІГ – Правосуддя

Карта символізує рівновагу, чесність та об'єктивне ставлення до подій. Якщо вона випала, то в сімейному та діловому житті має відновитися справедливість. Гороскоп може передбачати початок нового циклу гармонії та рівноваги у сім'ї, а також успіхів у роботі. Ви отримаєте заслужене.

ВОДОЛІЙ – П'ятірка Мечів

Карта вказує на руйнування та втрату, проте також пропонує позитивну перспективу: через невдачі доля показує, що у несприятливих обставинах слід рятувати те, що справді цінно та важливо. Ваше життя знову налагодиться, коли ви правильно визначите свої пріоритети.

РИБИ - Смерть

Карта означає перехід нового етап життя. Однак результат цього переходу невизначений, оскільки все залежить від ваших попередніх дій. Починається новий період і потрібно відпустити минуле. Якщо мрії не здійснилися протягом тривалого часу, можливо це не ваше. Спробуйте зрозуміти, що пішло не так, і ставте собі нові цілі.

Нагадаємо, раніше ми писали про знаки Зодіаку, представники яких до глибокої старості залишаються дітьми.

  • Читайте також:

Гороскоп мрій: які ваші заповітні бажання здійсняться у 2024 році

Почалася "біла смуга": п'яти знакам Зодіаку пощастить у коханні до 20 березня

Ніщо не може збити їх зі шляху: чотири знаки Зодіаку, які ніколи не здаються