RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Тільцям тріумф, а Рибам труднощі: гороскоп по картам Таро 9 квітня

Згідно з гороскопом за картами Таро, 9 квітня 2024 року принесе значні зміни в особистих відносинах для багатьох знаків зодіаку.

Про це повідомляє slovofraza.com.

Цього вівторка Таро обіцяє, що Раки та Скорпіони отримають можливість заглибитися в розуміння давно турбуючих їх питань, пов'язаних з близькими. Тельців чекає тріумф, а Риб - труднощі.

Читайте також: Після затемнення плани воювати підуть на спад: астролог розповів, якими будуть весна і літо для України

Овен – Четвірка Чаш

Згідно з гороскопом цього вівторка, Овни можуть поринути у світ мрій та ілюзій, легко відволікаючись від реальності. Однак зірки попереджають, що надмірний відхід у фантазії може завадити їм помітити цінні можливості, які відкриваються у особистому житті.

Телець – Шістка Жезлів

День обіцяє справжній тріумф та довгоочікуване досягнення мети у стосунках. Можливо, вони зможуть подолати перепони та розбіжності з партнером чи досягнуть визнання своїх почуттів від об'єкта симпатії.

Близнюки – Королева Мечів

Карта Королева Мечів символізує прагнення Близнюків до своїх ідеалів та боротьбу за незалежність. Цього дня вони можуть зробити важливі кроки до більшої свободи у відносинах, особливо у прийнятті самостійних рішень щодо особистого життя.

Рак – Шістка Чаш

Для Раків сьогоднішній гороскоп обіцяє здобуття важливого знаку чи натяку від долі, який, ймовірно, допоможе їм розібратися з давніми загадками та таємницями, пов'язаними з близькими людьми. Можливо, вони нарешті дізнаються відповіді на питання, що їх мучили в любовній сфері.

Лев – Король Чаш

Напружений та емоційно насичений день у особистих стосунках, особливо у першій половині. Їм потрібно буде впоратися з кількома терміновими питаннями та проханнями від партнера або членів сім'ї, кожна з яких матиме високу важливість.

Діва – Четвірка Монет

Діві гороскоп радить переглянути своє ставлення до романтичних зв'язків. Можливо, зайва практичність і раціональність заважають їм відкрити світ почуттів і емоцій у любовних відносинах.

Терези – Двійка Посохів

Для Терезів стає все більш значущим продемонструвати свою цінність і значущість як на роботі, так і в особистому житті перед партнером. Можливо, вони захочуть показати свої таланти та досягнення, щоб завоювати більше пошани близької людини.

Скорпіон – Трійка Чаш

Скорпіонам зірки рекомендують зменшити темп і трохи відпочити від любовних переживань, щоб покращити свій фізичний та емоційний стан. Можливо, варто відволіктися від бурхливих романтичних відносин і приділити час собі та своїм інтересам.

Стрілець – Лицар Монет

Для Стрільців цей день буде насичений активними діями у сфері кохання та стосунків. Гороскоп вказує на можливість зробити конкретні кроки на шляху до своїх романтичних цілей, а не обмежуватися лише роздумами та планами.

Козеріг – Туз Монет

Козерогам посміхнеться успіх в особистому житті, і вони отримають допомогу долі у подоланні будь-яких труднощів на шляху до щастя. Однак гороскоп попереджає, що важливо не прогаяти цю цінну можливість і скористатися нею належним чином.

Водолій – П'ятірка Жезлів

Для Водоліїв цей вівторок може бути відзначений конфліктами та розбіжностями з партнером або у сімейних стосунках. Гороскоп рекомендує їм виявити стриманість і не піддаватися на провокації, щоб уникнути серйозних сварок.

Риби – Повішений

Ця загадкова карта Таро для Риб символізує необхідність поглянути на ситуацію в особистому житті з нової, незвичної перспективи. Можливо, їм доведеться переглянути свої усталені погляди й змінити думку, щоб вирішити складну ситуацію у відносинах.

Раніше ми повідомляли про те, що за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року в тому чи іншому вигляді.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога