RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Левам – фінансову вигоду, Рибам - визнання на роботі: гороскоп на 17 квітня для всіх знаків Зодіаку

У середу, 17 квітня, на всі знаки Зодіаку чекають як нові події, досягнення, зустрічі та емоції, так і розчарування та клопоти.

Що очікує кожен із знаків сьогодні, розповіли астрологи.

Читайте також: Шанс на успіх: які п'ять знаків Зодіаку стануть щасливчиками квітня

Овен

Астрологи не радять інвестувати у фондовий ринок. Навчіться складати бюджет та відкладати на "чорний день". Також рекомендовано пити багато води та скоротити споживання кофеїну.

Телець

Зірки застерігають від надмірних трат та рекомендують потурбуватися про здоров'я. Нова програма фітнесу може бути саме тим, що вам потрібно.

Близнюки

У фінансовій сфері будьте обережними та стриманими у витратах. На роботі можуть виникнути приховані пастки, але ви зможете їх розкрити. Відкиньте свої хвилювання, зміни на краще повинні відбутися, якщо ви посилите свою продуктивність.

Рак

Будьте обережні з грошима: не грайте в азартні ігри та не позичайте людям гроші. Ваші колеги можуть проявляти ознаки заздрості. Будьте вищими за це. Також може пролунати дуже цікавий діловий дзвінок. Також астрологи радять зайнятися тренуваннями принаймні двічі на тиждень.

Лев

На вас очікує невелика фінансова вигода. Проведіть час зі своїми колегами, це буде продуктивно. Спробуйте більше часу приділяти сну.

Діва

Цього дня учікує успіх у фінансовій сфері. Погасіть хоча б частину свого боргу. Ймовірно, що у вас будуть проблеми із сном. Це пов’язано з енергією, яку випромінює ваша планета-покровитель Меркурій.

Терези

Будьте обережні з витратами, оскільки у цей день ви не матимете великої фінансової удачі. На роботі ви почуватиметеся дещо немотивованими. Щодо здоров'я, то спробуйте шукати їжу з меншим вмістом натрію, оскільки це краще для вас.

Скорпіон

Чекає успіх у фінансовому плані, проте стежте за непотрібними витратами. Спробуйте 15-хвилинні тренування, це допоможе тримати тіло у тонусі.

Стрілець

У кар'єрі можливі перешкоди. Прихована невпевненість може зіпсувати вашу продуктивність. Будьте уважні до здоров'я.

Козеріг

Якщо вам важко керувати своїми фінансами, можливо, настав час зайнятися іншою роботою. Ви зможете отримати бажану роботу. Займіться тренуваннями.

Водолій

Безробітним знакам пощастить у пошуку роботи. Ваше фізичне здоров'я чудове, але потурбуйтеся також про свій психологічний стан.

Риби

Не дозволяйте своїм колегам применшувати ваші успіхи. Ви можете відчувати біль у спині та плечі, тому це ідеальний день, щоб піти у СПА.

Раніше "Апостроф" розповідав, які Зодіаку вважають злими та неприємними.

  • Вас також може зацікавити:

Краще не зв'язуватися: ці знаки Зодіаку у 2024 році можуть принести лише біль та розчарування

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року