RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Радують комфортом і вантажопідйомністю: ТОП-10 універсалів 2021 року

Головним достоїнством автомобілів в кузові універсал є місткість - такі авто відмінно підходять для сімейних поїздок.

Видання Autocar опублікувало топ кращих універсалів цього року.

1. BMW 5 Series Touring

Великий кузов тільки додає цьому автомобілю привабливості. А пневматична підвіска, яка входить в стандартну комплектацію задній осі, в поєднанні з додатковими адаптивними амортизаторами забезпечує першокласне якість їзди.


2. Skoda Superb Estate

Автомобіль прагне до того, щоб стати кращим сімейним універсалом. Він має значну вантажопідйомність - при складених сидіннях обсяг вільного простору становить 1950 літрів. Його ціна також вигідно відрізняє автомобіль на тлі конкурентів.

3. Alpina B3 Touring

Це повнопривідний швидкий універсал з відмінними манерами в їзді. Крім того, у салоні авто використовується та ж шкіра, що і в Rolls-Royce. Він, хоч і є найдорожчим серед конкурентів, залишається дуже бажаним для багатьох.

4. Ford Focus Estate

Незважаючи на те, що це найдешевший автомобіль у даному топі, він знаходиться з конкурентами нарівні. Автомобіль практичний і привабливий: його довжина складає майже 4,7 м, а об'єм багажного відділення збільшується - 608, при повністю складених сидіннях - до 1653 літрів.

5. Mercedes E-Class Estate

З цього списку тільки Skoda може зрівнятися з ним в вантажопідйомності. А якість їзди і легкість управління настільки високі, що пілотування E-Class Estate майже так само розслабляє, як сидіння на пасажирському сидінні.


6. Jaguar XF Sportbrake

Jaguar багато зробив для більшої привабливості свого автомобіля на початку 2021 року, коли він значно змінив інтер'єр, урізав діапазон двигунів і знизив ціну. Але яким би двигун не був в Sportbrake, ви отримуєте найбільш кероване шасі в цьому класі, завдяки вазі і відгуку фірмового рульового управління Jaguar.

7. Volkswagen Arteon Shooting Brake

Остання модель Volkswagen з просто досить гарного автомобіля перетворилася на щось дійсно привабливе. Arteon вже був напрочуд містким автомобілем, а подовжена лінія даху покращує доступ до вантажного відсіку автомобіля, а також збільшує його об'єм.

8. Audi A6 Avant

З точки зору механічної вишуканості, технологічності і якості салону ця Audi перевершує багатьох конкурентів. Крім вільного місця для багажу, цей автомобіль дарує приємні відчуття від їзди на Audi.

9. Volvo V90

Якість їзди прекрасна, і хоча підвіска може здаватися трохи тендітної на низьких швидкостях, вона по праву вважається кращою для круїзерів по автомагістралях. Салон же дивує своєю якістю і комфортом.

10. Peugeot 508 SW

Можливо, в порівнянні з деякими суперниками цей універсал не так просторий і не такий гарний в управлінні, але він досить добре їде на швидкості, управляється з приємною точністю і, можливо, є найкрасивішим універсалом в будь-якому сегменті.

Раніше ми публікували топ якісних автомобілів віком до трьох років.