RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На що звернути увагу при купівлі б/у авто: названо 5 ключових проблем

Багато українців зазнають труднощів з пошуком хорошого автомобіля на ринку б/в - завдання у кілька разів ускладнює переповненість українського ринку старими машинами з-за кордону.

Про те, як обійти стороною найбезнадійніші варіанти на ринку вживаних автомобілів, повідомляє видання AmperCar .

По-перше, необхідно звернути увагу на стан кузова. Навіть якщо зовні все виглядає дуже добре, все одно потім можна буде побачити гнилі пороги, лонжерони або підлогу. У цьому випадку не варто вестися навіть на дуже гарну знижку, особливо якщо власник автомобіля виступає проти проти заїзду на СТО.

По-друге, причиною відмови може стати неправильний кут розвалу/сходження коліс. Зазвичай після неякісного ремонту або сильного удару не можна виставити колеса ідеально рівно. Багато продавців роблять хорошу знижку на процедуру розвалу/сходження, а в результаті отримують машину, в якій потрібно повністю замінити ходову.

І все ж таки, якщо автомобіль, що пропонується, вам дійсно подобається і це єдиний момент, який вас бентежить, варто заїхати на СТО і попросити перевірити/виставити розвал на автомобілі.

По-третє, причиною відмови може послужити погано працюючий двигун, коробка, що смикається або мертві елементи трансмісії. Ремонт будь-якого з цих елементів може коштувати третину, а то й половину вартості автомобіля.

По-четверте, причинами відмови можуть стати проблеми з документами та відмова продавця їхати на оформлення угоди. На сьогоднішній день в Україні існує низка сервісів, які за невелику плату перевіряють всю історію автомобіля. Завдяки їм можна дізнатися про серйозну аварію або юридичні проблеми з автомобілем, навіть якщо продавець не зовсім чесний.

Якщо продавець хоче виписати довіреність отримати гроші та поїхати, то потім на нового власника може чекати неприємний сюрприз безпосередньо при оформленні авто.

Раніше "Апостроф" називав марки автомобілів, які найлегше зламати та викрасти.