RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Їх неможливо продати - топ-5 популярних кросоверів, яких складно позбутися

Серед деяких хороших автомобілів є екземпляри з малою ліквідністю. Попит на них на вторинному автомобільному ринку невеликий, через що власникам доводиться довго чекати.

Портал "ТВОЯМАШИНА" розповів, чому так відбувається, і назвав ТОП-5 популярних кросоверів, які важко продати на вторинному ринку.

1. Mercedes-Benz М-класу

Преміальні автомобілі майже завжди належать до транспортних засобів із малою ліквідністю. Насамперед це пов'язано з високим транспортним податком, який нараховують через потужну силову установку. До того ж, такі автомобілі дорогі в обслуговуванні.

2. Volkswagen Tiguan

У цього автомобіля досить ненадійний двигун 1.4 TSI. Через нього збути цю машину на вторинному ринку часто буває дуже важко. Особливо якщо авто оснащене механічною коробкою передач. З роботизованою коробкою DSG справи трохи кращі, але істотного впливу на статистику продажів це не робить.

3. Nissan Terrano

Цей автомобіль оснащений 1,6-літровим двигуном із механічною коробкою передач. На вторинному ринку він, м'яко кажучи, не найпопулярніший. Швидко продати можна лише Nissan Terrano з пробігом до 50 тисяч кілометрів.

4. Chery Tiggo T11

Кузов цього автомобіля помітно піддається корозії вже п'ятий рік експлуатації. Через це він різко падає в ціні незважаючи на свою гарну комплектацію та оснащення.

5. Nissan Qashqai

Головна проблема Nissan Qashqai полягає в тому, що цей автомобіль дуже дорогий в ремонті і досить примхливий в обслуговуванні. При пробігу 180 тисяч кілометрів продати такий екземпляр завдання не з простих.

Раніше ми також публікували ТОП-10 найпопулярніших в Україні кросоверів із пробігом.