RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

В Одесі засвітився загадковий Rolls-Royce: таких лише 50 на весь світ, фото

В Одесі "засвітився" Rolls-Royce Wraith Kryptos, виготовлений у кількості 50 штук. Кожен із лімітованих авто містить закодоване повідомлення, розроблене в умовах повної таємності в будинку Rolls-Royce в Гудвуді.

Про це пише “ТопЖир”.

В Україні Rolls-Royce Wraith Kryptos вже два, що є досить багато з урахуванням загальної кількості у світі. Хоча є ймовірність, що в Одесі після продажу з'явилося те саме купе, що раніше бачили у Києві.

За інформацією видання, власником цього автомобіля є один зі співвласників найбільшого європейського інтернет-магазину автозапчастин AUTODOC.

Вартість лімітованого Rolls-Royce відома лише покупцям, але за даними джерела, вона стартує від +- півмільйона доларів.

Wraith Kryptos відрізняється салоном із прихованими смислами – там знаходиться зашифрований текст, який можна прочитати лише у правильній перспективі.

Також салон авто оздоблений характерною вишивкою, а вставки переднього бампера виконані у зеленому кольорі Kryptos Green.

Розкішні шкіряні панелі підкреслені флуоресцентною ниткою, що мерехтить у темряві, а знакова стеля “Зоряне небо”, перетворена за допомогою оптоволоконного освітлення, ідея якого надихнута системами передачі даних.

На аукціон виставили рідкісний Lamborghini Countach фіолетового кольору, яка належала дівчині королівської крові.