RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Від морозу голова йде обертом: у позашляховиків Hyundai стався дивний збій

Hyundai відкликала 714 нових кросоверів Santa Fe через "баг" панелі приладів. Вона при запуску на сильному морозі відображається у перевернутому вигляді деякий час, доки не прийде до тями.

Про цікавий інцидент розповідає "Апостроф" з посиланням на АвтоЦентр.

Як відомо, некоректна робота шкал, через яку втрачається здатність контролювати швидкість руху та інші важливі функції машини, може призвести до створення аварійних ситуацій. На щастя, жодної ДТП, пов'язаною з цим збоєм не було зафіксовано.

Загалом, "глюк" виглядає навіть кумедно. Через незвичність подібної ситуації, у мережі активно дискутують на цю тему. Найдотепніші коментатори припускають, що це насправді не проблема, а додаткова опція для автомобілів, котрі їздитимуть Австралією.

Hyundai не спростовував факт наявності проблеми. За словами виробника, це пов'язано з невідповідним резистором, встановленим у кластер, який спрацьовує за екстремально низьких температур. Щоб усунути дефект, він оголосив кампанію відкликання. Вона торкнулася 714 екземплярів Santa Fe з гібридною силовою установкою, випущених у період з 25 жовтня до 1 грудня 2021 року. Ремонт зроблять за рахунок Hyundai.

Раніше "Апостроф" писав про топ-10 найуспішніших автобрендів світу.