RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Вирок чи ні? Чи є сенс купувати уживане преміум авто за "копійки"

На прикладі старого Volvo S80, які на українському ринку можна купити від 3 до 9 тисяч доларів, блогери шукали відповідь на питання, чи є сенс купувати преміум-авто "у віці".

Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі Sumy Racing Team.

Автомобілісти вивчали Volvo S80 2003 випуску з бензиновим двигуном об'ємом 2,4 л. Ці машини оснащувалися як 5-, так і 6-циліндровими двигунами, які розташовувалися поперечно. Вони здатні пройти до 500 тисяч кілометрів, хоча під час експлуатації можуть виникати проблеми. В основному йтиметься про дрібні несправності, але їх може бути багато – як і в інших уживаних авто.

Підкапотний простір незручний для роботи - зокрема складно дістатися до термостата. Разом з тим, при великому пробігу автоматичні коробки можуть потребувати дорогого ремонту.

Преміальні автомобілі дають відчуття комфорту у салоні. Volvo S80 – не виняток, авто відрізняється плавністю ходу, монументальністю, надійністю. Його салон - якісний, м'який, приємний на дотик, зі шкіряними сидіннями та вставками, тішить око й поєднання кольорів.

Експерти дійшли висновку, що старий Volvo S80 – не найкращий вибір із практичної точки зору. Ця машина вимагатиме значних вкладень – як грошей, так і сил.Нагадаємо, раніше автоексперти створили рейтинг надійності машин, які зможуть роками служити своїм власникам, не завдаючи серйозних проблем. У нього увійшло 6 моделей, які збережуть ваші нерви та кошти.