RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Як вивести з ладу ворожу техніку: чотири простих способи

Україна веде потужну боротьбу проти ворога як і військовими силами, так і цивільними: український народ голими руками зупиняє танк та переносить міни.

У зв'язку з цим "Спротив" підготував поради щодо того, як заподіяти шкоду окупантському автомобілю, чи вивести його з ладу.

Прості способи

  • Закоркувати вихлопну трубу. Зробити це можна щільно напхавши в вихлопну трубу ганчір'я чи непотрібних речей. Необхідно розмістити їх якомога далі, щоб це не було помітно при зовнішньому огляді;
  • Додати сторонні речовини в паливний бак. Підійде цукор, пісок, цементний пил чи воду. Це виведе з ладу бензонасос чи двигун, і машина зламається в дорозі. Варто додавати якомога більше сторонніх речовин, тому що автомобілі оснащенні фільтрами, які непогано справляються з очищенням палива.
  • Пробити шини. Можна пробити шини ножем чи підкласти під шини шипи, щоб вони пошкодились як тільки автомобіль розпочне рух. Потурбуйтесь про маскування шипів, щоб ворог не зміг їх завчасно виявити та вилучити;
  • Зняти двірники. Так окупант не зможе забезпечити собі видимість у разі негоди. Можна зламати їх у місцях кріплення і приклеїти їх до скла, щоб ворог не помітив пошкодження завчасно.

Фото: Спротив

Головна умова: переконайтесь, що такі дії не стануть небезпечними для вас. Будьте уважні, щоб вас ніхто не помітив.

Раніше "Апостроф" писав про те, як викрасти танк окупантів за 30 секунд.