RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Мережі АЗС оновили ціну бензину, ДП та автогазу: скільки коштує пальне 16 червня

В Україні зберігається нестабільна ситуація із пальним – воно постійно зростає в ціні, а на заправках зберігаються великі черги.

Які середні ціни на паливо на популярних українських АЗС станом на 16 червня за даними auto.ria, повідомляє "Апостроф".

Варто зазначити, що у таблиці представлені усереднені ціни на заправках по всій Україні та можуть відрізнятись у містах, залежно від регіону країни.

Бензин категорії А-95 та дизельне паливо є практично на всіх заправках України.

Мінімальна ціна бензину категорії А-95 на заправці Shell – 45,68 грн/л. На 3 гривні та 22 копійки дорожче за нього продають у компанії "UPG" за ціною 48,90 грн/л. За найдорожчою ціною цей бензин можна придбати на заправках "Катрал", "Укргазвидобування" та "Маркет" - по 59 та 52 грн/л відповідно.

Дизельне паливо за мінімальною ціною продають на заправках "Авіас" та "Укрнафта" - по 55 грн/л. На одну гривню дорожче за нього можна купити на заправці "UPG". Найдорожче дизпаливо продають "Катрал" та "Маркет" - по 63 та 59 грн/л відповідно.

Бензин категорії А-92 є лише на трьох заправках, його ціна коливається від 49 грн/л на заправці "Авіас" до 57 грн/л на АЗС "Катрал".

Автогазу та бензину преміум-класу немає на жодній із представлених заправок.

Порівняно з попереднім днем, 15 червня, ціни на бензин категорії А-95 та дизельне паливо знизилися на 1 та 2 копійки відповідно, а на бензин А-92 піднялися на 2 гривні та 2 копійки.

Раніше ми писали, що в умовах дефіциту палива в Україні може повністю зникнути бензин марки А-92.