RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Американська топ-зірка, яка зібралася в Україну, госпіталізована

Співзасновник і вокаліст рок-групи Red Hot Chili Peppers Ентоні Кідіс госпіталізований.

Про це повідомляє ABC7, передає Lenta.ru.

З цієї причини колектив скасував концерт в Каліфорнії, запланований на 14 травня.

Басист Майкл Бальзарі, також відомий як Флі, заявив присутнім у концертному залі "Ірвін Медоус" слухачам, що Кідіс прямо зараз їде в лікарню. Флі зазначив, що група спустошена цією новиною, і подякував публіці за підтримку. При цьому він не назвав причину, по якій 53-річного Кідіса госпіталізували.

У 2016 році вийде 11-й студійний альбом Red Hot Chili Peppers — The Getaway. "Музика буде відрізнятися від того, що ми робили раніше, але все ж ми не збираємося жертвувати нашими колишніми досягненнями", — говорив Бальзарі, описуючи майбутню платівку.

За 33 роки своєї кар'єри Red Hot Chili Peppers продали понад 80 мільйонів копій своїх альбомів. Серед класичних робіт Blood Sugar Sex Magik (1991), Californication (1999), Stadium Arcadium (2006).

Нагадаємо, концерт рок-групи Red Hot Chili Peppers в Києві заплановано на 6 липня.

Як повідомляв "Апостроф", активісти зірвали в Івано-Франківську концерт відомої української співачки Світлани Лободи, яка нещодавно засвітилася на дні народження російської артистки Аніти Цой в РФ, де для гостей співав депутат Державної думи Росії Йосип Кобзон, який всіляко підтримує бойовиків на Донбасі.