RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Підкинув наркотики: мережу підірвало відео оригінальної пропозиції руки і серця українського прикордонника

Користувачі мережі обговорюють досить незвичайний спосіб зробити пропозицію руки і серця коханій, яким скористався український прикордонник.

На прикордонному пункті "Ягодин" дівчину, яка їхала з Польщі, щоб привітати із закінченням навчання у прикордонній академії і проводити на подальшу службу свого хлопця, затримали співробітники Держприкордонслужби. Службова собака нібито пронюхала в машині наркотичні речовини та заборонені для ввезення в Україну медикаменти. Вже після того, як дівчину почали допитувати слідчі, в приміщення увійшов її молодий чоловік. Він подарував коханій 101 троянду і запропонував стати його дружиною.

Вчинок викликав неоднозначну реакцію серед користувачів мережі. Одні назвали вчинок хлопця романтичним, інші ж вважають, що такі жарти недоречні. "Яка краса! Це саме те, про що я завжди мріяла. Така романтика", "Від трьох до шести, відповідно до КК, або "виходь за мене", "Це відволікаючий маневр! А 20 кг кокоса перевезла", "Ідіоти", "Жесть", - пишуть вони в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф.Лайм", Георгій Тука зробив пропозицію своїй коханій у прямому ефірі.