RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Діти - наше все: керуючий компанією Roshen написав книгу про єдинорога

Керуючий директор міжнародної банківської групи Rothschild в країнах СНД, а також керуючий компанією Roshen Джованні Сальветті написав книгу для дітей "Артуро і єдиноріг".

Про це повідомляє Reuters.

Книга вийшла італійською, англійською та російською мовами і доступна на Google.Books, Amazon і в інших інтернет-магазинах. Всі доходи від продажу надійдуть до благодійних фондів "Подаруй Життя" і "Таблеточки".

"Я не думав створювати книгу - це було прохання моїх дітей. Щоночі, коли я з ними, вони хочуть, щоб я розповідав історію. Вони не хочуть, щоб я читав історію", - говорить Сальветті.

Сальветті - батько двох хлопчиків 12 і 10 років і дівчинки 8 років. За словами банкіра, книгу він написав на прохання дітей.

"Одного разу вони сказали мені: нам дуже подобаються твої історії. Чому ти не пишеш?" - говорив Сальветті.

"Артуро і єдиноріг" - це історія про італійця Артуро, якого обдурили і він опинився у в'язниці, але завдяки мистецтву йому вдалося налагодити своє життя. Ілюстрації до неї також малював сам Сальветті.

Як повідомляв "Апостроф", в 2017 році стало відомо, що Ротшильди взяли на себе управління Roshen в рамках "сліпого трасту".