Участь українки в конкурсі "Міс Всесвіт" опинилася на межі зриву: оприлюднено лист

Посольство США в Україні відмовило у видачі візи 26-річній мешканці Запоріжжя Анастасії Суботі, яка повинна представляти Україну в США на конкурсі "Міс Всесвіт".

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Факти.

"До відльоту Анастасії в Атланту, штат Джорджія, залишається 12 днів, і ми повністю готові до участі в найпрестижнішому світовому конкурсі Miss Universe - наряди, відео, національний сувенір, і костюм. За 14 років роботи такий випадок вперше - нашим Міс завжди давали візу і не ставили під сумнів, що дівчина дійсно представляє Україну на світовій арені. Тим більше що Анастасія Субота надала всі необхідні документи і підтвердження. Ми дуже сподіваємося, що пан Посол особисто ознайомиться з цією ситуацією і рішення візового центру посольства США буде переглянуто в позитивну сторону. У разі повторної відмови Україна не зможе взяти участь в конкурсі "Міс Всесвіт" в цьому році. Саме через відмову у візі", - розповіла директор і власник конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Ганна Філімонова.

З цього приводу Ганна Філімонова звернулася з офіційним листом до тимчасового повіреного США в Україні Вільяма Тейлора з проханням розібратися в ситуації, що склалася.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Анастасія Субота розповіла про своє ставлення до пластичних операцій, а також зізналася, чи вдавалася вона до подібних процедур.