RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

День праці: прикольні привітання для рідних, друзів і колег

В Україні Міжнародний день праці відзначають 1 травня. Цей день оголошено вихідним. Прийнято виїжджати на природу, відпочивати і вітати близьких.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання до Міжнародного дня праці.

***

Вітаю з Першотравнем. Нехай кожен день старанних праць завершується успіхом, нехай ніколи не втратить твоє серце прагнення до своїх мрій та ентузіазму до роботи. Бажаю чудових ідей для щасливого життя і безсумнівної користі від будь-якої справи.

***

Втомились люди працювати,

Вже ноги ледь ідуть до хати,

Тож 1 травня – гідне свято,

Його ми будем відзначати!

У свято праці навесні

Від праці відпочиньмо всі!

***

З 1 травня вітаємо!

Працьовитості бажаємо!

Та замість прапора і плаката,

Бери з собою краще лопату.

***

З 1 Травня вітаю і бажаю, щоб ваша праця була посильною, цікавою, гідною, сумлінною і високооплачуваною. Бажаю енергійності, бадьорості, ентузіазму, ідей, знань та результативності. Бажаю твердо стояти на своїх ногах, впевнено йти до своєї мрії, не боятися перешкод і перепон. Нехай воздасться вам у справах і заслугах!

***

Вітаю з Днем праці! Бажаю, щоб ваша робота завжди приносила достойні плоди у вигляді задоволення і грошей. Нехай робота буде в радість. Нехай поставлені цілі здійсняться, а фінанси збільшаться! Добра, тепла, достатку, удачі і благополуччя!

Нагадаємо, в нашій країні День робочої солідарності вперше відзначили у Львові 1890 року. У 2017 році Верховна Рада прийняла закон, згідно з яким "День міжнародної солідарності трудящих" був перейменований в "День праці".

Раніше "Апостроф" писав про головні традиції Пасхи і Страсного тижня.