RU  UA  EN

Четвер, 20 червня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 червня

Всі новини

Стрітення Господнє 2022: душевні вітання та відеолистівки

У вівторок, 15 лютого, християни відзначають релігійне свято Стрітення Господнє - цей день присвячено принесенню немовляти Ісуса до Єрусалимського храму. За переказами, на сороковий день після Різдва Йосип з Марією принесли немовля Ісуса до Єрусалимського храму, де його зустрів старець Симеон.

"Апостроф" зробив добірку найкращих привітань цього дня у вигляді SMS-повідомлень та відеолистівок.

Привітання у вигляді SMS-повідомлень:

***

У свято Стрітення Господнього хочеться побажати тільки найсвітлішого. Нехай серце вірить в чудеса, які завжди збуваються. Здоров’я, мир і любов ніколи не залишають вашу домівку. А удача буде вірним помічником в будь-якій справі.

***

Вітаю зі святом Стрітення Господнього і хочу побажати душевної теплоти, постійної гармонії, відради на серце, благополуччя в житті і великого світлого щастя. Нехай Господь допомагає у важку хвилину, нехай удача жодного разу не відступає від тебе.

***

Вітаємо Вас з чистим, світлим християнським святом Стрітення Господнього, бажаємо Вам Божої допомоги у всіх справах, нехай все ладиться і виповнюється легко, нехай ангел-хранитель стане вашим надійним провідником, будьте здорові і успішні!

Привітання у вигляді відеолистівок:

Раніше "Апостроф" зібрав найкращі привітання та листівки до дня Стрітення Господнього.