RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Скандал: Джамала жорстко розсердилася на організаторів відомого фестивалю

Кримськотатарська співачка Джамала, яка перемогла на конкурсі "Євробачення-2016", висловила свої претензії до організаторів фестивалю "Atlas weekend", який проходить у Києві.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Друзі! Мені нескінченно шкода, що через проблеми з організацією фестивалю багато глядачів запізнилося на транспорт, замерзло або просто не змогло дочекатися виступу. Ми були готові вийти на сцену рівно о 20:00, як планувалося. Точніше вийти на саундчек, який нам так і не зуміли організувати до самого концерту. Що ж, саундчек довелося проводити в прямому сенсі на очах у здивованої публіки, але налаштувати звук так і не вийшло. На сцені гуло голосніше, ніж у промисловій пральні. Зазвичай артисти відмовляються виступати в подібних випадках, тому що музиканти при такому шумі не чують один одного", - написала Джамала.

"Час виходу на сцену двічі переносили, і ми, як тільки дізнавалися про це, відразу повідомляли про це на своїх офіційних ресурсах. Спочатку через те, що всі концерти почалися пізніше, потім через те, що Ніно Катамадзе і Машина Часу спізнювалися на поїзд або літак, потім через те, що не могли нічого зробити зі звуком. Я сама фанат фестивалів, відвідала їх десятки в якості глядача, і знаю, що таке стояти в глядацькому залі і чекати концерт. Я дуже обурена тим, як організатори Атлас Вікенд підставили мене в очах людей. Краще б вони замість шести сцен зробили дві, і замість 130-ти артистів покликали 30, але зробили все професійно та вчасно. Незважаючи на все це, я дуже вдячна всім, хто дочекався мого виступу і зробив концерт справжнім. Люблю Вас, ваша Джа!", - зазначила співачка.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися фото та відео з виступом на фестивалі в Києві гурту "Акваріум" та його лідера, відомого російського музиканта Бориса Гребенщикова.