RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Жорстоке вбивство на Оболоні: з'явилися фото і реакція мереж

У мережі з'явилися фотографії з місця вбивства чоловіка на Оболонському проспекті в Києві, яке сталося в ніч на 5 жовтня.

Знімки опубліковані на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook.

Зазначається, що чоловік близько 50 років йшов по придворовій території, коли на нього напали і побили до смерті. Імовірно, він був пограбований. При вбитому не було виявлено особистих речей.

\

"Ні хріна собі. З кожним днем все "веселіше", "Це песець. Я останнім часом стала ловити себе на думці, що мені страшно йти і говорити по телефону... не наздожену. Дістаю гаманець і дивлюся, чи ніхто не дивиться в нього... від банкомату взагалі намагаюся людними місцями і відразу додому. Так і дах знесе скоро", "Повний пипець в країні, закон савченко, через який вже вийшло купа виродків на вулиці, і купа виродків, які закон прийняли! Тепер один розбій, пограбували, вбили, побили, забрали. РОЗКРИВАНІСТЬ ЗЛОЧИНІВ 10%!!!!!", "Гопота звіріє. Схоже, пора починати санітарний відстріл", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", чоловік загинув від удару по голові. У розшук оголошені двоє чоловіків, що зникли з місця злочину.