RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Мережі розбурхало дивне зникнення бізнесмена в Києві

У соціальних мережах викликало резонанс загадкове зникнення в Києві українського бізнесмена Дениса Кожушко.

Про зникнення Кожушко повідомила блогер Даша Дерская на своїй сторінці в Facebook.

Вона розповіла, що Кожушко пропав вранці 4 жовтня близько 10 години ранку. Він приїхав у свій коворкінг на проспекті Бандери і відправився з будівлю банку неподалік, щоб заплатити за інтернет. Після цього він зник і місцеперебування його невідоме.

Відео з камер спостереження показало, що в банк Кожушко не заходив. Слід бізнесмена втрачається на п'ятачку біля заїзду в один з гіпермаркетів на Петрівці.

Блогер просить користувачів соцмереж допомогти знайти Дениса Кожушко або встановити, що з ним сталося. За її словами, поліція вже веде пошуки бізнесмена, але поки безуспішно.

Вона повідомила, що зниклий бізнесмен був одягнений у темні штани і чорний бомбер, і опублікувала його фотографії.

Фото из Facebook Даши Дерской

"Якщо сума не велика, значить не пограбування. Роблю репост, сподіваюся скоро знайдуть. Можливо викрадення? Конкуренти там чи вороги якісь?", "У четвер дзвонила йому, гудки йшли, трубку ніхто не підняв", "Камери повинні стояти на магазині Самсунг, Будинок Кави, поруч обмінник. Особисто Дениса не знаю, я сусід по офісу, щодня зустрічав його. Спробую колег розпитати, може хто щось бачив", "Якесь аномальне місце. Пам'ятаю, рік чи два тому, була гучна історія, практично на тому ж місці, поруч з містечком, на мийці дівчина залишила машину, вийшла і пропала, як розчинилася, тоді багато про це писали", — коментують користувачі Facebook.

Пост Даші Дерской зібрав понад 4700 тисяч репостов, в тому числі його перепостили й на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

"Жах якийсь! Викрали швидше за все", "Одного разу на цьому п'ятачку пропала жінка. Залишила машину на мийці. Мийник їй подзвонив, сказав, що все готово. Вона відповіла: "йду!" І зникла... Це якесь дивне місце", — коментують пост на цій сторінці користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в липні в Києві зникла вагітна двійнею дівчина Дарина Лаговська, але через неколько днів вона знайшлася.