RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Поліція влаштувала погоню зі стріляниною в Києві: опублікованi фото

Увечері 20 грудня в Києві відбулася погоня з перестрілкою, в якій взяли участь патрульні поліцейські та невідомі люди, що намагалися втекти на автомобілі.

Про це повідомляють на сторінці Патрульної поліції Києва в Facebook.

Відзначається, що поліцейські отримали повідомлення про те, що на вулиці Прiорськiй в Києві знаходиться підозрілий автомобіль Honda, в якому, ймовірно, перебувають озброєні люди.

Співробітники правоохоронних органів, прибувши за викликом, вимагали у людей в автомобілі пред'явити документи. Але ті відмовилися, і людина, яка була за кермом, натиснула на газ. У результаті авто виїхало з місця, зачепивши поліцейського.

Поліцейські на службовому автомобілі стали переслідувати порушників, під час погоні сталася перестрілка між правоохоронцями і злочинцями. Обидва авто отримали пошкодження від куль. Після того, як поліцейські кілька разів потрапили в колеса автомобіля Honda, водій втратив контроль над машиною і врізався в перешкоду. Після цього порушники вискочили з автомобіля і зникли в невідомому напрямку.

Поліцейські виявили в їх автомобілі Honda предмети, схожі на зброю.

Фото з Facebook Патрульної полiцiї Києва

Відзначається, що поліція шукає зниклих людей, На місці події працюють співробітники правоохоронних органів.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 29 листопада в ході погоні поліцейські затримали громадянина Грузії, який перебуває в розшуку.