RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Київський догхантер висловився про спробу його підриву

Київський адвокат Олексій Святогор, відомий своєю нетерпимістю до бездомних собак, прокоментував спробу підірвати його за допомогою гранати, яка ввечері 12 вибухнула в під'їзді його будинку.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, вказавши, що в результаті вибуху могли постраждати його сусіди, в тому числі діти.

"Уявимо собі: хто ще міг опинитися в під'їзді в момент відкриття скриньки. Будь-хто з нас. Будь-хто. Наші матері, діти, рідні, близькі, сусіди... Родичі та друзі осіб, які зробили закладку, в тому числі могли зайти в під'їзд (йшли в гості, не знаючи, що недолугі діти поклали гранату)... І тоді було б місиво. Тому, браття мої дорогі - з терористами ніяких переговорів або ж поступок бути не може. Ніколи і ніяк. Ні за яких обставин. Терористи підлягають знищенню, так само як і ті, хто їх виправдовує. А рівно і знищенню підлягає грунт, на якому ростуть терористи. Іншого виходу просто немає", - написав Святогор.

На думку доґхантера, вибух пов'язаний з його "боротьбою" з бродячими собаками.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опубліковано відео з місця вибуху гранати у багатоповерховому житловому будинку у Дніпровському районі Києва. В результаті інциденту постраждав брат Олексія Святогора. Слідчі кваліфікували інцидент як замах на вбивство.

Нагадаємо, в серпні невідомі кинули "коктейль Молотова" в автомобіль Святогора.