RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У мережі повідомили про п'яне ДТП з нібито співробітником НАБУ: з'явилися фото

На вул. вул. Набережно-Хрещатицькій в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода, винуватцем якої нібито став співробітник Національного антикорупційного бюро України Довгий Олексій Анатолійович. Про це повідомляє "Київ оперативний".

"Рано вранці, водій автомобіля Lexus LX470, держ. номер AA9777BE, не впорався з керуванням, вилетів на тротуар і в'їхав спочатку в трактор, а потім у припаркований Volkswagen. Приїхавши на місце поліція, побачила компанію з п'яти молодих людей, які були з ознаками алкогольного сп'яніння. Молоді люди забули хто був за кермом", - йдеться в повідомленні.

Одного з пасажирів госпіталізували.

Як повідомляє видання, за кермом знаходився співробітник НАБУ Олексій Довгий, батько якого Довгий А.П., приїхав на місце події "повирішувати".

"Артем Ситник, звільните свого бидло-підлеглого" заднім числом ", як зазвичай відбувається в держ структурах або скажіть, що він перебував на спецзавдання в цей час?" - додали в "Київ оперативний".

Нагадаємо, вчора, 13 травня, о 6:53 на Броварському проспекті у районі парку Кіото в Києві сталося жахливе ДТП, в якому загинуло три людини.