RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

​ЗМІ розповіли, як дорогу на Ревуцького перекривали “тітушки” у масках

Дорогу на Ревуцького біля будівництва АЗС перекривали молодики спортивної статури в масках. Про це у себе на сторінці написав місцевий мешканець Павло Тихий, повідомляє "Обозреватель".

За його словами, саме “тітушки” привезли на акцію шини та забарикадували проїзд на Ревуцького, хоча починалось усе із двох мирних акцій: за будівництво АЗС та проти.

“Напевно, багатьом учора не сподобалось, що проїхати по вулиці Ревуцького було неможливо. Дорога була перекрита. Проте перекривали її не місцеві мешканці, а молодики спортивної статури, які прийшли на забудову в масках та балаклавах. Деяким хлопчакам напевно немає і 15 років”, – написав активіст.

За словами активіста, мирні акції, з яких усе починалось на Ревуцького, закінчились із появою "тітушок".

“Я був на початку акції. Зібралось дві групи жіночок: одні за закінчення будівництва АЗС, інші – проти. Але за кілька хвилин на Ревуцького з’явились “тітушки”, перекрили дорогу, почали розвертати машини. Мирні акції закінчились...”, – написав Тихий.

Активіст також додає, що “тітушки” були налаштовані агресивно.

“Молодики були агресивні. Очевидно, що їм потрібно було організувати якийсь розвиток подій біля АЗС. Приїхала поліція – але на “тітушню” це ніяк не подіяло”, – додав Тихий.

Як повідомляли ЗМІ, раніше на Ревуцького активістами, що були проти заправки, побились із місцевими мешканцями, які виступали за побудову еко-АЗС. Під час перепалки одному місцевому жителю активісти пошкодили зір.