RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Шоколадна незалежність: з'явилися фото і відео пікантною акції Femen в Києві

Сьогодні в Києві одна з активісток Femen топлес залізла на постамент знесеного пам'ятника Леніну з короною і факелом, що, судячи з усього, повинно було нагадувати статую Свободи у США. На самому постаменті був розміщений плакат з написом "Chocolate independence" ("Шоколадна незалежність").

Відповідні відео опубліковані на YouTube.

На грудях дівчат було написано Roshen. Піднявшись на постамент, вона стала махати смолоскипом і розкидати навколо цукерки виробництва Roshen.

Як передає ТСН, інша активістка Femen Анжеліна Діаш де Кинташ заявила, що в такий спосіб феміністки хотіли звернути увагу влади на "жіночі питання".

"Як дівчина, живучи в Україні, я не відчуваю себе захищеною, я не відчуваю, що жіночі питання піднімаються і вирішуються. Можна сказати, що за всі роки незалежності України головним надбанням, як ми всі можемо зараз бачити, є збагачення Петра Порошенка в якості шоколадного магната, за сумісництвом він наш президент, тобто його імперія зростає на тлі зубожілого населення", - зазначила активістка.

Як повідомляв "Апостроф", активістка Femen влаштувала пікантну акцію протесту на зустрічі президентів України і Білорусі.