RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Журналіст похвалив Кличка за прибирання снігу в Києві

Після останнього снігопаду Київ активно чистять за участю великої кількості снігоприбиральної техніки.

Про це написав теле-і радіоведучий, журналіст Олександр Федченко, розповідаючи про свій власний досвід поїздки по столиці.

«Почну з кінця! Пишу пост в літаку, значить, на рейс я таки встиг. Так як поїздка в Марсель намічалася коротка, вирішив їхати в аеропорт на своєму авто. Виїхав як годиться за 2 години 30 хвилин до відправлення. І це була моя перша помилка. Як виявилося, місто активно чистять, та так активно, що снігоприбиральна техніка, шикуючись в шеренгу, перекриває повністю проспекти. Позаду - машина поліції з червоними маячками. Рухається вся ця колона 17 км/год. Мені довелося тягнутися за цим парадом техніки від Кардач до кінця проспекту Лобановського. Наш мер реально молодець. І я б за нього голосував знову. Але, мені здається, тій людині, яка приймає рішення закривати повністю дорогу на півгодини, потрібно хоч трохи думати про жителів», - пише Федченко в Facebook, уточнюючи, що претензія по перекриттю доріг адресувати не меру, а відповідальним за це чиновникам.

Вранці, 28 лютого, позитивні пости про ліквідацію наслідків снігопаду написали і інші відомі київські блогери.

«Похвали пост. Не знаю, як у вас, а в мене вже у всю дороги чистять. Їздять два маленьких и тракторця», - зазначила журналіст, екс-керівник прес-служби прокуратури Києва Олена Яхно.

У коментарях з нею погодився киянин Олег Яковищенко: «На Оболоні з четвертої ранку торохтять по вулиці і у дворі. Зараз почищено».

У той же час маркетолог Валентин Калашник, виїжджаючи з міста в 5 ранку, зазначив, що основні магістралі були почищені ще з ночі.

«Спасибі всім, хто зробив чистими дороги! О 5 ранку в Києві почищені і чистяться не тільки великі магістралі (проспект Перемоги, вулиця Щербаківського, Окружна дорога), а й маленькі вулички, і навіть доріжки-тротуари! Бачив десятки снігоприбиральних машин - спасибі вам, люди!»- написав Калашник.