RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві на хабарі спіймали чиновника Кабміну: опубліковано фото

У п'ятницю, 23 березня, співробітники військової прокуратури Дарницького гарнізону разом з поліцейськими і працівниками СБУ під час отримання хабара в розмірі 1000 дол затримали головного спеціаліста з питань технічного регулювання, промисловості, оборонно-промислового комплексу та експортного контролю Управління з питань технічного регулювання та промисловості Департаменту з питань інфраструктури та технічного регулювання Секретаріату Кабінету міністрів.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Відзначається, що він був затриманий у день свого призначення на зазначену посаду. Йому інкримінують ч. 2 ст. 369-2 КК України (Одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, або пропозиція здійснити вплив за надання такої вигоди).

Затриманий отримав хабар за вплив на керівництво Головного управління майна та ресурсів Міноборони, щоб воно не створювало перешкод у діяльності Комісії з питань ліквідації та реорганізації державних підприємств МО.

Як повідомляв "Апостроф", у Вінниці за хабар був затриманий керівник одного з підрозділів місцевої облдержадміністрації.