RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Кличко бездоганно організував проведення фіналів Ліги чемпіонів в Києві - президент УЄФА

Мер Києва Віталій Кличко відмінно впорався з організацією фіналів Ліги чемпіонів УЄФА, довівши, що столиця України здатна гідно проводити події світового масштабу.

Про це за підсумками футбольних фіналів заявив президент УЄФА Олександр Чеферін.

«Хотів би подякувати Києву і меру Кличку за відмінну організацію фінальних матчів Ліги чемпіонів. Не варто забувати, що це - наймасштабніша спортивна подія світового рівня, яку нелегко організувати. І вчора (відео було записано 27 травня, - ред.), І в попередні дні не було жодної помилки», - підкреслив глава УЄФА.

За його словами, після ідеально організованого фіналу Ліги чемпіонів, як мінімум половина уболівальників знову повернуться до Києва.

"Дякую за все. Дякую за гостинність. Я впевнений в тому, що як мінімум половина уболівальників знову повернуться до Києва. Якщо місто змогло прийняти таку велику подію, як фінал Ліги чемпіонів, воно зможе організувати абсолютно будь-яку подію. Ви точно зможете»- констатував Чеферін.

Нагадаємо, в суботу, 26 травня, в Києві відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів - 2018. До нього в місті були підготовлені фан-зони і точки збору уболівальників, організоване їх підвезення і безпечне переміщення, а також проведено ряд розважальних заходів. За словами Віталія Кличка, вболівальники також оцінили рівень підготовки столиці.

«Перед матчем я мав можливість поговорити з фанатами і чув від них тільки позитивні відгуки. Вболівальники і «Ліверпуля», і «Реала» розповідали, що приємно вражені Києвом, його красою і тією атмосферою, яка панує в місті», - заявив Кличко.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоКиїв
Теги: