RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Білоцерковець розповів про вигоди для Києва від продажу прав на облаштування парковок

Від продажу прав на облаштування двох парковок Київ щорічно буде отримувати 1 млн 262 тис. грн.

Про це повідомив радник мера Києва з питань благоустрою, народний депутат України Дмитро Білоцерковець на своїй сторінці в Facebook.

Він вказав, що на торги було виставлено два лоти: парковка біля НСК «Олімпійський» та на вулиці Курській.

«Перший - на Спортивній площі біля кас НСК«Олімпійський». Продавалося право облаштування парковки на 92 автомобілі, в тому числі і право безкоштовного паркування для людей з обмеженими можливостями на 9 автомобілів. Стартова ціна була 57 902 грн. Фіксований щомісячний платіж - 69720 грн на місяць. Перемогу здобули за 250100 гривень. Сукупно з цієї парковки місто отримає 1 мільйон 86 тисяч гривень на рік. Другий - на вулиці Курській, 13-Б, В, Е, продавалося право на розміщення 26 автомобілів, в тому числі і право безкоштовного паркування для людей з обмеженими можливостями на 3 автомобілі. Стартова ціна була 37 260 гривень. Фіксований платіж - 5347 грн в місяць. Перемогу здобули за 112000 гривень. Сукупно з цієї парковки місто отримає 176 тисяч гривень», - написав депутат.

За його словами, продаж прав на облаштування вищевказаних парковок дозволить уникнути корупції в паркувальній сфері і принесе додатковий дохід бюджету.

«Принцип справедливої конкуренції і чистої монетизації дозволить піти від відомої корупції в паркувальній сфері міста, а також забезпечити додатковий дохід бюджету. Упевнений, багато діючих операторів зі страхом дивляться на таку ініціативу, адже тепер "порішати" не вийде», - зазначив Білоцерковець.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоКиїв
Теги: