RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Відомий симпатик ДНР-ЛНР "проникнув" в Київ: мережу розбурхали фото з центру столиці

Мережу обурили фото реклами з відкриттям в Києві магазину скандально відомого російського бізнесмена Германа Стерлігова, який відкрито підтримує так звані ДНР-ЛНР і навіть закликав здійснювати теракти на території України.

Відповідні фото публікують користувачі в Facebook.

"І головне забули написати, годувати будуть з лопати, як в справжньої Русі прийнято!", "Претендент на санкції - там таке в голові, що краще не заглядати", - коментують користувачі.

Пізніше стало відомо, що активісти С14 незабаром зняли банер в центрі Києва.

"С14 зняло банер російського одіозного бізнесмена Германа Стерлігова. Українофоба і спонсора ДНР і ЛНР", - написав на своїй сторінці в Facebook координатор С 14 Сергій Мазур.

"Сподіваюся, що його колись нашим "смерчем" спече в "хліб","Молодці, путінські *ніди нехай в Москві *руть"," Я не зрозумію, вони оху .... і чи нас за *ебілів вважають? Який *олбодятел Стерлігов в Києві? Вони б ще статті від симонян стали б тут писати", - обурюються користувачі.

Відзначимо, що бізнесмен Герман Стерлігов був одним з перших в Росії мультимільйонером, а потім став фермером і поїхав в Нагорний Карабах. У магазинах Стерлігова заборонено продавати товар представникам нетрадиційної сексуальної орієнтації. Він навіть звільнив продавщицю, яка посміла порушити заборону. Він активно займався не тільки бізнесом, а й політикою. Був кандидатом у губернатори Красноярського краю, потім балотувався на пост мера Москви, висував свою кандидатуру на виборах президента Росії 2004 року. Також він відзначився висловлюваннями підтримки на адресу ДНР-ЛНР.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що Стерлігов розпродає майно в Росії.